Zoho Analytics: Termékfrissítések – 2023. április

Zoho Analytics: Termékfrissítések – 2023. április

Izgatottan várjuk, hogy bejelenthessünk egy új funkciókészletet, amely javítani fogja az ügyfelek BI- és elemzési élményét. Kérjük, szánjon egy percet a kipróbálására, és ossza meg velünk visszajelzését.

Új üzleti alkalmazás-csatlakozók

Örömmel jelentjük be két új üzleti alkalmazás-csatlakozó megjelenését.

Advanced Analytics for Odoo

Az Advanced Analytics for Odoo lehetővé teszi, hogy teljes képet kapjon üzleti tevékenységéről. Segít nyomon követni a pénzügyi kimutatásokat, megérteni az ügyfelek preferenciáit a kereslet-előrejelzések segítségével, azonosítani a kockázatokat, és robusztus üzleti stratégiákat kidolgozni a bevétel növelése érdekében, ezáltal jobb ellátási lánc menedzsmentet eredményez.
Ez a csatlakozó több mint 60 alapvető jelentést és irányítópultot tartalmaz, amelyek segítenek az elemzésben. Saját egyéni jelentéseket és irányítópultokat is létrehozhat.

Advanced Analytics for Instagram Ads

Az Instagram Ads fejlett analitikai csatlakozója elemzi az Instagram-hirdetések hatékonyságát és a belőlük származó értéket. Fontos információkkal szolgál a kampányok eredményeiről és a konverziós arányokról. Ezzel egy ígéretes kampányt építhet fel nagyobb tudással, ami végső soron segíti vállalkozása fejlődését.
 
A csatlakozóhoz egyedi készlet tartozik   kézzel kiválasztott jelentések és műszerfalak   amely lehetővé teszi az elemzések egyszerű elindítását.
 

Adatok importálása az Azure Data Lake-ből és a Microsoft SharePointból


Adatok importálása az Azure Data Lake-ből

A Zoho Analytics mostantól támogatja az adatok importálását az Azure Data Lake három típusú tárolójából: tárolókból, fájlmegosztásokból és táblákból.

Adatok importálása a SharePointból

A Zoho Analytics kiterjesztette támogatását az adatok Microsoft SharePointból történő importálására.

Munkaterület áttelepítése



A Zoho Analytics lehetővé teszi a munkaterületek tervrajzának migrálását a különböző Zoho Analytics-fiókok között.

Pivot nézet

  • Egy új lehetőség   Képernyőhöz igazítva   hozzáadódik a Pivot nézethez és az Összegzés nézethez. Ez a beállítás úgy állítja be az oszlop szélességét, hogy a táblázat a teljes képernyőn elférjen.
  • Egy új opcióval testreszabható a   Részösszeg Címke . Előtagot vagy utótagot adhat a Részösszeg címkéhez, vagy szükség szerint módosíthatja a címkét.  

Felhasználói szűrő

A numerikus oszlopokhoz már rendelkezik felhasználói szűrővel   Az összes érték listája   választási lehetőség. Ebben a fejlesztésben minden új hozzáadott érték automatikusan hozzáadódik a szűrő értékéhez.  
Felhasználói szűrő az aktuális dátum időszakához mostantól lehetővé teszi egy alapértelmezett szűrőérték beállítását, amelyet alkalmazni kell a jelentésekre. Korábban ez a lehetőség csak szezonális és relatív időszakokra volt elérhető.  

Diagram tengelye – léptéktípus

Mostantól kiválaszthatja a diagramra alkalmazandó skálatípust az adatok értéktartománya alapján. Az alábbiak a Zoho Analytics által támogatott skálatípusok.
  • Lineáris
  • Napló
  • Négyzetgyök

Képlet alapú keresőoszlop

Most már meghatározhat egy képletoszlopot keresőoszlopként.  

    • Related Articles

    • Zoho Learn | Termékfrissítések | 2023. I. negyedév

      Örömmel jelentjük be egy sor új funkciót és fejlesztést, amelyeket 2023 januárja óta adtunk ki. Olvasson tovább, és fedezze fel a Zoho Learn legújabb frissítéseit. Cikkek összekapcsolása a leckékkel A Zoho Learn mostantól integrációt kínál a ...
    • Zoho-Expense: Termékfrissítések 2023. január–március között

      Örülünk, hogy láthatjuk 2023 első negyedéves újdonságaiban. Az elmúlt három hónapban érdekes funkciókat fejlesztettünk ki, és olyan fejlesztéseket hajtottunk végre, amelyek segítségével a Zoho Expense funkcióit zökkenőmentesen végezheti el . ...
    • A Zoho Desk azonnali üzenetküldése | Termékfrissítések | május 23

      Kedves Partnereink! Ahogy haladunk előre az év felé, alig várjuk, hogy e havi termékfrissítéseket közölhessünk Önnel, ahol végigvezetjük az azonnali üzenetküldő modul fontos frissítésein. Remélem, ez az információ hasznos, amikor továbbra is ...
    • A Zoho Connect kezdőcsomagjának bemutatása

      Örömmel jelentjük be a vadonatúj Kezdő terv elindítását a Zoho Connec t. Ezt a tervet úgy alakítottuk ki, hogy megfizethető és elérhető lehetőséget biztosítsunk kis csapatok és vállalkozások számára szervezetük belső kommunikációjának és ...
    • Notebook Zoho CRM-hez

      Örömmel mutatjuk be a Notebook for Zoho CRM-et. A rendkívül figyelemre méltó Zoho CRM-mel és a gyönyörű Zoho Notebook-szal most olyan gazdag funkciókat tapasztalhat meg, mint a különféle jegyzetformátumok, a más felhasználókkal való együttműködés ...