Frissítések a Zoho Campaigns számára: Összevonás címke, lábléc és autoresponder migráció

Frissítések a Zoho Campaigns számára: Összevonás címke, lábléc és autoresponder migráció

Hello mindenkinek,

 

Tájékoztatni szeretnénk néhány közelgő változásról a Zoho Campaigns kapcsán. Megértjük, hogy a változás nehéz lehet, de elkötelezettek vagyunk a zökkenőmentes átmenet biztosítása mellett, miközben a folyamat során mindannyiukat tájékoztatjuk és bevonjuk.

 

1. Merge tag migráció

 

2023. május 13-tól kezdve a szervezeten belül létrehozott egyéni mezők automatikusan elérhetővé válnak egyesítési címkékként, ami megkönnyíti a megfelelő címke kiválasztását a rendelkezésre álló lehetőségek közül ahelyett, hogy minden alkalommal a semmiből kellene újat létrehoznia. Például a feladó's név hozzáadásakor a legördülő listában a rendelkezésre álló alapértelmezett lehetőségek közül választhat egy egyesítési címkét.




A Zoho Campaigns a továbbiakban nem kínál lehetőséget új egyesítési címkék létrehozására. Mindazonáltal a korábban létrehozott egyesítési címkék továbbra is elérhetőek maradnak az Ön számára.

 

2. Footer migráció

 

Egy lábléc hozzáadása az e-mail kampányához még egyszerűbbé vált. 2023. május 10-től a sablonszerkesztőben könnyedén kiválaszthatja a láblécet anélkül, hogy lapot kellene váltania.

Emlékeztetni szeretnénk arra is, hogy a 'Beállítások' alatt található 'Fejléc és lábléc' frissítési lehetőség korlátozott ideig továbbra is elérhető lesz a fiókjából. Ez lehetővé teszi, hogy megtekinthesse meglévő lábléceit, és szükség szerint beépíthesse azokat a kampányaiba. Szerkesztésük azonban nem lesz lehetséges.

<

3. Autoresponder migráció


A rendszer racionalizálása érdekében úgy döntöttünk, hogy megszüntetjük az automatikus válaszok funkciót. Biztosítottuk, hogy minden olyan művelet/forgatókönyv, amelyet az automatikus válaszüzenetekkel lehetett elérni, munkafolyamatokon keresztül is megvalósítható legyen. Ezért, a közeljövőben migrációs lehetőséget biztosítunk, amely lehetővé teszi, hogy a meglévő autorespondereit munkafolyamatokká alakítsa át. Folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önt arról, hogy mikor lesz elérhető ez a lehetőség. Addig is a megszokott módon hozzáférhet az automatikus válaszadó funkcióhoz.

 

Elnézést kérünk a változások okozta esetleges kellemetlenségekért. Hiszünk abban, hogy ezek a változtatások megkönnyítik a Zoho Campaigns-ban való navigálást és a munka hatékonyabb elvégzését.