ChatGPT for Zoho Cliq

ChatGPT for Zoho Cliq

Örömmel jelentjük be, hogy kiadtunk egy új bővítményt a Zoho Cliqhez, amelyet szerintünk imádni fog - a ChatGPT-t! Ez a bővítmény a GPT-3.5 és a GPT-3 architektúra erejét használja ki, hogy azonnali válaszokat adjon kérdéseire, és minden eddiginél gyorsabban segítsen a feladatok elvégzésében.

Ha még nem ismeri a ChatGPT-t, ez egy korszerű természetes nyelvfeldolgozó modell, amely képes megérteni és figyelemre méltó pontossággal generálni az emberhez hasonló nyelvet. Bármilyen kérdést feltehetsz neki, és valós időben a legmegfelelőbb választ fogja neked adni.

Mi'még jobb, hogy a ChatGPT mélyen integrálva van a Zoho Cliq-be, így közvetlenül a csevegésekből használhatja. Egyszerűen csak írja be a kérdését, és a ChatGPT válaszol a válasszal - nem kell az alkalmazások között váltogatni vagy végtelen oldalakon keresztül keresgélni a dokumentációban. 

A bővítmény tartalmazza:
  • Bot: A ChatGPT bővítmény tartalmaz egy botot, amely bármilyen kérdésére válaszol, és beszélgetést folytat Önnel. Ez azt jelenti, hogy úgy léphetsz kapcsolatba a bot-tal, mintha egy emberrel beszélgetnél, és az valós időben tud neked információt vagy segítséget nyújtani. A botot az OpenAI's GPT-3.5 architektúra működteti, amely lehetővé teszi, hogy megértse a természetes nyelvet, és emberinek tűnő módon válaszoljon.


  • Slash parancsok: A ChatGPT bővítmény több slash parancsot is tartalmaz, amelyek a beszélgetések összegzésére, képek és szöveg generálására és egyéb műveletek elvégzésére használhatók. Például egy slash parancsot használhat egy futurisztikus irodahelyiség képének létrehozására az iroda felújításáról szóló beszélgetés során.


  • Üzeneti műveletek: A ChatGPT bővítmény a slash parancsokon kívül üzeneti műveleteket is tartalmaz, amelyekkel összefoglalhat egy hosszú üzenetet, vagy vázlatokat készíthet közös ötletekhez és döntésekhez. Például egy üzenetakciót használhat egy ötletbörze vázlatának elkészítéséhez vagy egy hosszú e-mail főbb pontjainak összefoglalásához.


A ChatGPT bővítmény beállításához hivatkozhat erre a segédletre. Ez lépésről lépésre útmutatást nyújt a bővítmény telepítéséhez és konfigurálásához az üzenetküldő platformon belül. A bővítmény beállítása után elkezdheti használni a botot, a slash parancsokat és az üzenetküldési műveleteket, hogy javítsa beszélgetéseit és növelje termelékenységét.

próbálja ki és győződjön meg róla a saját szemével?

Nagyon várjuk a visszajelzéseit és gondolatait erről az új bővítményről, ezért kérjük, ossza meg tapasztalatait az alábbi megjegyzésekben.