Bemutatjuk a Zoho CRM teljesen új e-mail konfigurációját

Bemutatjuk a Zoho CRM teljesen új e-mail konfigurációját

Kedves Mindenki,

Örömmel jelentjük be a Zoho CRM új e-mail konfigurációjának megjelenését, amely egy sor izgalmas új funkciót és fejlesztést tartalmaz, amelyek megváltoztatják az e-mailek kezelését. Minden további nélkül vessünk egy pillantást a legfontosabb fejlesztésekre és kiemelésekre.  

Új funkciók és fejlesztések


Modern hitelesítési támogatás a Microsoft Office365 és az Outlook számára

A Microsoft már nem támogatja az alapvető hitelesítési módszerüket . Legújabb fejlesztésünkkel modern hitelesítési támogatást vezettünk be, így mostantól biztonságosan és egyszerűen integrálhatja Office365- és Outlook-fiókjait a Zoho CRM-mel, ismételt bejelentkezés nélkül.

E-mail biztonsági mentés az IMAP-felhasználók számára

Ezzel az új konfigurációval bevezettünk egy biztonsági mentési lehetőséget az IMAP-felhasználók számára. Felhívjuk figyelmét azonban, hogy ez a funkció csak azon felhasználók számára érhető el, akik IMAP-integrációt használnak az új e-mail konfigurációval. Az IMAP-integrációval vagy régi IMAP-fiókkal nem rendelkező felhasználók számára ez a funkció nem érhető el.

SalesInbox támogatás POP3 felhasználók számára

Ha e-mail fiókját POP3-on keresztül integrálja, akkor automatikusan létrejön egy SalesInbox fiók. Korábban a POP3-felhasználóknak integrálniuk kellett CRM-fiókjukat a Zoho Mail-lel, amely egy E-mail modult hozott létre a CRM-fiókban. Ezzel az új fejlesztéssel az e-mailek mostantól közvetlenül szinkronizálódnak a SalesInbox szolgáltatással, és ennek eredményeként az E-mail lapot minden felhasználó számára eltávolítjuk a CRM-ből. Ezenkívül immár maga az integrációs folyamat során is importálhat szűrőket.  

E-mail munkafolyamatok POP3 felhasználók számára

Ezt a lehetőséget most a POP-felhasználókra is kiterjesztjük. Lehetővé teszi egyéni munkafolyamatok létrehozását a bejövő, kimenő és fogadott e-mailekhez az e-mailek kezelésének automatizálása és egyszerűsítése, valamint a termelékenység javítása érdekében.

E-mail üzletkötés

Ez a funkció most a POP3 felhasználókra is kiterjed. Lehetővé teszi az ügyletek egyszerű nyomon követését és kezelését azáltal, hogy egyedi e-maileket társít az egyes ajánlatokhoz. Ezt kétféleképpen teheti meg:
  • Automatikusan összekapcsolja a kapcsolattartó e-mailjeit az ügyletekkel egy előre meghatározott előrejelzési minta alapján.
  • Manuálisan kapcsolja össze a kapcsolattartó e-mailjeit egy ügylethez.
Így könnyen nyomon követheti vagy megkötheti az üzletet különálló kapcsolódó e-mailekkel, ahelyett, hogy a kapcsolattartó összes e-mail-címét együtt listázná.

Továbbfejlesztett konfigurációs oldal felhasználói felület

Frissítettük konfigurációs oldalunk felhasználói felületét, hogy intuitívabb és felhasználóbarátabb legyen, így könnyebben konfigurálhatja e-mail beállításait.

Mostantól az összes e-mailt egy kapcsolódó listában tekintheti meg, ami megkönnyíti az e-mailek kezelését. Felhívjuk figyelmét azonban, hogy ez a funkció nem érhető el, ha legalább egy régi POP-felhasználó van a szervezetben, vagy legalább egy Gmail API-integrációval rendelkező felhasználó.

Zia az e-mailekért

A Zia mesterséges intelligencia képességei néhány praktikus e-mail megoldást kínálnak. Segíthet fontos információk rögzítésében az ügyfelek e-mailjeiből, valamint automatikusan javasolhat érdekes tárgysorokat az e-mailek megnyitási arányának növelése érdekében; vagy anélkül, hogy egy teljes e-mailes beszélgetést el kellene olvasnia, Zia elemzésének köszönhetően meghatározhatja a feladó szándékát és érzelmeit.

Az e-mailek Zia intelligencia funkcióival összhangban néhány olyan fejlesztést adtunk hozzá, amelyek csak az új e-mail konfigurációhoz lesznek elérhetők. Íme a funkciók listája:
  • Egyedi szándék
  • Egymást követő negatív hangulati figyelmeztetések
  • Tevékenység kivonatolás Zia értesítési paneljéről
  • Tárgysorjavaslatok
  • Érzelemelemzés

    • Related Articles

    • Zoho Mail – intelligensebb és gyorsabb e-mailezési élmény a Zia OpenAI integrációjával

      11 Mint a 7 234 Az OpenAI és a ChatGPT annyira feldúlta a világot, hogy ezek ma már háztartási kifejezések. A Zoho, mint mindig, most is magáévá tette ezt az új technológiát, és a csapatok kreatív módszereket dolgoztak ki, hogy a legtöbbet hozhassák ...
    • Notebook Zoho CRM-hez

      Örömmel mutatjuk be a Notebook for Zoho CRM-et. A rendkívül figyelemre méltó Zoho CRM-mel és a gyönyörű Zoho Notebook-szal most olyan gazdag funkciókat tapasztalhat meg, mint a különféle jegyzetformátumok, a más felhasználókkal való együttműködés ...
    • Zoho CRM : Megfelelőség az e-mail hitelesítéshez

      Jelentős frissítéseket mutatunk be a Zoho CRM és más Zoho szolgáltatások e-mail hitelesítési és ellenőrzési folyamatainak javítása érdekében. A változtatások célja a biztonság megerősítése, az iparági szabványoknak való megfelelés biztosítása és a ...
    • Változás bejelentése a Zoho CRM-ben a képletek nullértékeinek kiszámításában

      Mint mindenki tudja, a képletmező egy sokoldalú mező, amely lehetővé teszi változatos számítások elvégzését, az egyszerű matematikától az összefűzésen át a mezőértékek összehasonlításáig. Ha többet szeretne megtudni a képletmezők különböző ...
    • A CRM újradefiniálása a teljesen új, egyéni domain hozzárendelés beállításával

      Ez egy játékváltó, mivel ez potenciálisan lehetővé teszi minden szervezet számára, hogy újból brandelje a CRM-rendszerét, és összehangolja azt a vállalkozásuk domainnevével. Figyelem: Ez a funkció jelenleg korai hozzáférési módban van. Ha hozzáférést ...