A Zoho Desk azonnali üzenetküldése | Termékfrissítések | május 23

A Zoho Desk azonnali üzenetküldése | Termékfrissítések | május 23

Kedves Partnereink!

Ahogy haladunk előre az év felé, alig várjuk, hogy e havi termékfrissítéseket közölhessünk Önnel, ahol végigvezetjük az azonnali üzenetküldő modul fontos frissítésein. Remélem, ez az információ hasznos, amikor továbbra is használja az IM modulunkat üzleti kommunikációs igényeinek javítása érdekében. Szóval minden további nélkül merüljünk bele!

Változások a WhatsApp beszélgetés alapú árképzési modelljében

A WhatsApp Business Platformot már használó vállalkozásoknak 24 órás beszélgetésenként kell fizetniük. Külön díjak vonatkoznak a különböző beszélgetési kategóriákra . Június 1- től az üzleti kezdeményezésű beszélgetések díjai a következő sablonkategóriákon alapulnak: segédprogram, hitelesítés, marketing és szolgáltatás. Ezentúl a felhasználó által kezdeményezett beszélgetéseket szolgáltatási beszélgetéseknek nevezzük. A vállalkozások továbbra is használhatják a WhatsApp Business Platformot, havonta mindössze 1000 ingyenes, felhasználó által kezdeményezett beszélgetéssel . Az üzleti kezdeményezésű beszélgetések a továbbiakban nem lesznek szabadszintű beszélgetések. Az új WhatsApp beszélgetés alapú árképzési modell változásaival kapcsolatos további részletekért tekintse meg ezt a súgódokumentumot .

WhatsApp sablonok kategória frissítése

Támogatott üzleti beszélgetési kategóriák

Korábban a WhatsApp 14 sablonkategóriát kínált. De a legújabb Meta frissítéssel a meglévő 14 kategória a következő háromba tömörül:

Három üzleti kezdeményezésű beszélgetési kategória létezik (mindegyikhez az ügyfél részvétele szükséges):

  • Segédprogram : tranzakciós frissítések, rendelési állapotértesítések és kritikus figyelmeztetések küldése az ügyfeleknek.

  • Hitelesítés : egyszeri jelszavak/kódok küldése, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy biztonságosan hozzáférjenek fiókjukhoz.

  • Marketing : Promóciós ajánlatok és termékbejelentések küldése az ügyfelek tudatosságának növelése érdekében.

Vegyes beszélgetések

A harmonikus bajtársiasság elősegítése az emberek és a botok között

A robotok időt takaríthatnak meg az ügynökök számára azáltal, hogy gyorsan válaszolnak a gyakori kérdésekre, és segítenek az ügynököknek az összetettebb kérdésekre való összpontosításban. A botok átadhatják a beszélgetést egy ügynöknek, ha az egyszerű kérdések bonyolultabbá válnak, vagy az ügyfél élő interakciót kér. A robotok elég intelligensek ahhoz is, hogy megértsék a beszélgetés kontextusát, és tudják, mikor javasolják az ügyfeleknek, hogy csevegjenek egy emberrel. Az ügynökök a legtöbb kézi és tranzakciós feladatot átruházhatják a robotokra, miközben irányítják az általános ügyfélszolgálati élményt. Ahogy a szakértők mondják, az ügyfelek zökkenőmentes beszélgetési élményéhez az emberi és a bot ügynököknek harmonikusan kell dolgoznia a különféle ügyfélproblémák azonnali megoldása érdekében. Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a vegyes beszélgetésekről.

Az elhagyott beszélgetések automatikus bezárása

A vállalkozások segíthetnek az ügynököknek a funkcionális kapcsolatok listájának hatékony kezelésében azáltal, hogy beállítják a beszélgetések automatikus bezárását, miután előre beállított ideig inaktívak. Ez a funkció a félbehagyott csevegésekre vonatkozik, hogy növelje csapata hatékonyságát. Ahhoz, hogy mielőbb hozzáférhessen ehhez a funkcióhoz, lépjen kapcsolatba a PFC Group kapcsolattartójával, vagy kattintson ide , és töltse ki a mellékelt űrlapot.

Miért válassza az Automatikus bezárás funkciót?

Ez a funkció lehetővé teszi a támogatási csapatok számára, hogy jobban megszervezzék az ügyfelekkel folytatott beszélgetéseiket, így azokra a beszélgetésekre összpontosíthatnak, amelyek osztatlan figyelmüket igénylik. Az automatikus bezárási időzítőt beállíthatja olyan beszélgetések bezárására is, ahol az ügyfelek/ügynökök nem válaszolnak.

Például, ha egy ügyfél nem válaszol: Ez az eseményindító automatikusan kezeli azokat a beszélgetéseket, amelyekre az ügyfél egy kiválasztott időszakon keresztül nem válaszolt.


    • Related Articles

    • Zoho Desk – Újradefiniálja az ügyfelek tapasztalatait a Blended Conversations segítségével

      Zoho Desk vegyes beszélgetése s a funkció itt van! A B kölcsönzött beszélgetés az azonnali üzenetküldési keretrendszer és a Guided Conversation botkészítő gyümölcse, amely egy alacsony kódú platform az ügyfelek önkiszolgálásához. Az IM keretrendszer ...
    • Zoho Analytics: Termékfrissítések – 2023. április

      Izgatottan várjuk, hogy bejelenthessünk egy új funkciókészletet, amely javítani fogja az ügyfelek BI- és elemzési élményét. Kérjük, szánjon egy percet a kipróbálására, és ossza meg velünk visszajelzését. Új üzleti alkalmazás-csatlakozók Örömmel ...
    • A Zoho Creator közelgő frissítései – 2023. május

      Üdv mindenkinek! Rövid szünet után újabb havi frissítésekkel jelentkezünk. Ez idő alatt keményen dolgoztunk a felhasználói élmény javításán, és új funkciókkal bővítettük platformunkat. Örömmel jelentjük be a lenyűgöző új funkciók széles skáláját. ...
    • Zoho Learn | Termékfrissítések | 2023. I. negyedév

      Örömmel jelentjük be egy sor új funkciót és fejlesztést, amelyeket 2023 januárja óta adtunk ki. Olvasson tovább, és fedezze fel a Zoho Learn legújabb frissítéseit. Cikkek összekapcsolása a leckékkel A Zoho Learn mostantól integrációt kínál a ...
    • Zoho-Expense: Termékfrissítések 2023. január–március között

      Örülünk, hogy láthatjuk 2023 első negyedéves újdonságaiban. Az elmúlt három hónapban érdekes funkciókat fejlesztettünk ki, és olyan fejlesztéseket hajtottunk végre, amelyek segítségével a Zoho Expense funkcióit zökkenőmentesen végezheti el . ...