A bejelölési lista értékek színkódolásának bevezetése

A bejelölési lista értékek színkódolásának bevezetése

Kedves Mindenki,

Köszöntünk!!

A Zoho CRM felemeli a felhasználói élményt. A közelmúltban volt néhány figyelemre méltó esztétikai fejlesztés a CRM-ben, mint például a Kanban nézet felhasználói felületének javítása, az Új lista nézet felhasználói felületének javítása, a címkék színkódolása és az értekezleteken a picklisták színkódolása.

A listát kiegészíti az a rendelkezés, hogy a modulokon keresztül színkódolja a picklist értékeit.
A színes értékek megkülönböztetést tesznek lehetővé, és felhívják a figyelmet arra, hogy mi a fontosabb, és mi az, amit prioritásként kell kezelni. Például színkódolhatja egy kiválasztási lista mező értékeit, és felveheti ezt a mezőt az ügyletek modul nézetébe, hogy könnyebben priorizálhassa és nyomon követhesse a kiemelt fontosságú ügyleteket.

Let's többet megtudni erről a frissítésről !

Picklist mezők (például Lead Source, Account Type, Industry, Lead status, Stage, stb.) a CRM-ben számos helyen megjelennek. Lehet meghatározó tényező egy automatizálási kritériumban (például szegmentálás a Lead forrás alapján), vagy jelezheti az előrehaladást (mint az üzlet szakasza, Lead státusz), vagy egyszerűen csak további információt adhat a rekordhoz (például Iparág, számlatípus).

Azáltal, hogy lehetővé teszi a színkódolást ezekhez a választólista értékekhez, nagyobb hatást érhet el, és kiemelheti azok fontosságát az üzleti igények alapján.
Hogyan tudom színkódolni a picklist értékeit?
Adminok a mező tulajdonságai között engedélyezheti a modulban a modulban lévő picklist mezők színezését. Kérjük, olvassa el segédlet dokumentumot hogy többet megtudjon a picklisták hozzáadásáról/szerkesztéséről.

Az Üzletkötések modul esetében az Üzletkötés szakasza egy picklist mező, amely a Stage-Probability Mapping beállításokból színkódolható. Kérjük, olvassa el a help doc -t a Stage-Probability Mappinggel kapcsolatos további részletekért.

Hol fognak a hozzárendelt színek tükröződni?
Ha a színeknek különböző értékeket tulajdonítunk, az a következő helyeken jelenik meg:
Felvétel adatlap.

A rekord létrehozása és szerkesztése során.

Színes tárgyalási szakaszok

Grafikonokon és műszerfalakon

List View, Canvas List View és Kanban view


P.S.: A színkódolás funkciót minden modul támogatja, kivéve Feladatok, hívások, időpontok és szolgáltatások. A színkódolás az Rjelentések és Kritériumok kiválasztási listáihoz hamarosan elérhető lesz.

Ez'ennyi a színkódolási funkcióról a picklist értékeken. A színkódolással kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa el segédletünket.
    • Related Articles

    • Rollup összefoglaló bevezetése a Zoho CRM-ben

      Hello All, Reméljük, hogy jól vagy! Itt vagyunk egy izgalmas frissítéssel, amely közvetlenül a CRM'alapvető képességeibe megy bele. Úgy hívják, hogy a Rollup összefoglaló. Let's go! A CRM-je egy hatalmas adatbázis jól összekapcsolt adatforrásokkal, ...
    • Zoho CRM: Globális készletek

      Hello mindenkinek, Örömmel jelentjük be a globális választólistákat, a CRM adminok által régóta várt funkciót! A CRM-megoldásokat bevezető és kezelő rendszergazdáknak bizonyára volt már dolguk több modulban is jelen lévő, azonos értékű picklistákkal. ...
    • Színes címkék bemutatása a Zoho Recruitban

      Zoho Recruit felhasználók figyelem! Örömmel jelentjük be a Zoho Recruit színes címkéinek megjelenését. Mostantól könnyedén azonosíthatja és rendszerezheti felvételi adatait a testreszabható címkékkel különböző színekben. A színes címkék hasznos ...
    • A CRM újradefiniálása a teljesen új, egyéni domain hozzárendelés beállításával

      Ez egy játékváltó, mivel ez potenciálisan lehetővé teszi minden szervezet számára, hogy újból brandelje a CRM-rendszerét, és összehangolja azt a vállalkozásuk domainnevével. Figyelem: Ez a funkció jelenleg korai hozzáférési módban van. Ha hozzáférést ...
    • Zoho CRM : Megfelelőség az e-mail hitelesítéshez

      Jelentős frissítéseket mutatunk be a Zoho CRM és más Zoho szolgáltatások e-mail hitelesítési és ellenőrzési folyamatainak javítása érdekében. A változtatások célja a biztonság megerősítése, az iparági szabványoknak való megfelelés biztosítása és a ...