Új a WorkDrive-ban: Bemutatkozik a WorkDrive Snap

Új a WorkDrive-ban: Bemutatkozik a WorkDrive Snap

Fontolja meg ezt: Csapata több helyről dolgozik, és az alkalmazottak képzése a vállalati szellemiség szerves része. Azonban minden új tag felvétele megterhelheti a kritikus erőforrásokat – különösen akkor, ha több időzónán keresztül tanítja a tagokat.

Vagy tegyük fel, hogy rendszeresen meg kell osztania az állapotfrissítéseket az érdekelt felekkel. Az összes szükséges felet bevonó megbeszélés ütemezése, és annak biztosítása, hogy minden frissítéshez elérhetők legyenek, fárasztó lehet.

Bemutatkozik a WorkDrive Snap!

A WorkDrive Snap segítségével képernyőket rögzíthet, rövid videókat készíthet és megoszthat közvetlenül a WorkDrive alkalmazásból. A gyors képernyőfelvétel megosztása helyettesítheti az időigényes személyes megbeszéléseket, és szükségtelenné teszi az ütemezett konferenciákat. Akár offline is készíthet felvételt, internet-hozzáférés nélkül, és a fájl feltöltésre kerül, amint a kapcsolat helyreáll.



Tehát a következőket teheti a WorkDrive Snap segítségével:

Képernyőfelvétel:
Készítsen képernyőfelvételeket beszédhanggal, amikor dokumentumokat szeretne áttekinteni, szoftveres oktatóanyagot szeretne készíteni, vagy egyszerűen visszajelzést szeretne megosztani csapatával. Egy lépésről lépésre szóló útmutató vagy egy gyors videó áttekintése segít abban, hogy üzenetét még világosabban közvetítse.

Videó felvétel:
A WorkDrive Snap segítségével egyszerűen bekapcsolhatja a kamerát az alkalmazáson belül, és elkezdheti a videó rögzítését. Ez a funkció akkor hasznos, ha marketing- vagy értékesítési bemutatót szeretne közölni, bejelentést tenni, vagy megosztani egy projektfrissítést.

Hangfelvétel:
Rögzítse a megbeszélések jegyzőkönyvét, vagy készítsen azonnali hangjegyzeteket a Snap segítségével. Hangjegyzeteket is használhat visszajelzés küldésekor vagy fájl megjegyzésként. És a legjobb rész? Mindezt megteheti saját idejében.

Tudjon meg többet a rögzítési lehetőségekről a WorkDrive felhasználói kézikönyvében, a PFC Group „Felhasználói útmutatók szakaszában” (regisztrált felhasználók számára)

Jobban kommunikáljon, és zökkenőmentesen közvetítse üzenetét a WorkDrive Snap segítségével.