Zoho Writer: Podmíněné podpisy ve vyplnitelných šablonách

Zoho Writer: Podmíněné podpisy ve vyplnitelných šablonách

Dobrý den všem,

Přáli jste si někdy mít možnost dynamicky přiřazovat podepisující osoby k dokumentům, abyste vyhověli potřebám různých pracovních postupů?

Můžete například potřebovat, aby vedoucí oddělení podepsal rozpočet, ale až po překročení určité hranice. Nebo máte smlouvu, kterou musí před odesláním klientovi podepsat různý počet interních pracovníků.

Pomocí funkce Podmíněné podpisy v šablonách Fillable Templates můžete nastavit podmínky, sednout si a nechat Zoho Writer, aby se o situaci postaral. Tato funkce je navržena tak, aby byl proces podepisování dokumentů nejen hladší, ale také chytřejší.



Zde je stručný návod, jak nakonfigurovat Podmíněné podpisy v šablonách Fillable Templates:
  1. Vytvořte šablonu Fillable Template a přidejte všechna pole, která vyžadují podpisy.
  2. Přejděte do nastavení On Submission (Při odeslání). Vyberte možnost Odeslat ke sběru podpisů.
  3. Zadejte údaje pro každého z podepisujících.
  4. Definujte podmínky if-else pro spuštění podmíněných signatur. Přizpůsobte proces podepisování na základě konkrétních kritérií, čímž zajistíte personalizovaný a efektivní pracovní postup.



Další informace o podmíněných podepisovačích v šablonách Fillable Templates najdete v uživatelské příručce.

Doufáme, že vám to pomůže ponořit se do aplikace Zoho Writer a prozkoumat možnosti podmíněných podepisovačů v šablonách Fillable Templates. Pokud máte jakékoli dotazy, napište nám na support@zohowriter.com a sledujte další užitečné aktualizace.