Zoho Thrive: Bližší pohled na vylepšené uživatelské prostředí Zoho Thrive

Zoho Thrive: Bližší pohled na vylepšené uživatelské prostředí Zoho Thrive

S potěšením vám představujeme nové a vylepšené uživatelské rozhraní aplikace Zoho Thrive. Tato aktualizace je navržena tak, aby bylo nastavení a správa partnerských a zákaznických věrnostních programů rychlejší a jednodušší. Pojďme se blíže podívat na hlavní změny v novém uživatelském rozhraní.

Odlišné moduly pro partnerské a věrnostní programy

Společnost Zoho uspořádala partnerské a věrnostní programy do samostatných modulů. Tato změna umožňuje snadný a vyhrazený přístup k jednotlivým řešením, což zjednodušuje a zefektivňuje navigaci a úkoly správy. Nyní se můžete soustředit na konkrétní úkoly programu bez jakýchkoli zmatků.

Úlohy přehledu integrované do bodového programu

Pro zjednodušení procesu přidávání a sledování úkolů jsou nyní všechny věrnostní úkoly součástí programu Body. Tato integrace sdružuje všechny vaše věrnostní úkoly na jednom místě, což usnadňuje jejich správu a sledování. Program Body nyní slouží jako centrální centrum pro všechny věrnostní aktivity.

Vyhrazená zobrazení pro recenze a posudky

Společnost Zoho vytvořila vyhrazená zobrazení pro všechny recenze a posudky poskytnuté zákazníky. Tato funkce poskytuje snadný přístup k cenné zpětné vazbě od zákazníků z jediného rozhraní. Můžete rychle shromažďovat, analyzovat a reagovat na recenze a posudky zákazníků, což zvyšuje vaši schopnost přizpůsobit se potřebám zákazníků.

Výhody vylepšeného uživatelského rozhraní aplikace Zoho Thrive

  1. Efektivita: Nový design zkracuje dobu potřebnou k nastavení a spuštění programů.
  2. Přehlednost: Odlišné moduly pro partnerské a věrnostní programy snižují zmatek a zlepšují orientaci.
  3. Zjednodušená správa úkolů: Integrace úkolů recenzí do programu Points zjednodušuje proces správy věrnostních úkolů.
  4. Lepší přehled o zákaznících: Vyhrazená zobrazení pro recenze a posudky poskytují rychlý přístup k cenné zpětné vazbě od zákazníků.

Prozkoumejte nové rozhraní aplikace Zoho Thrive a zjistěte, jak může zlepšit správu partnerských a věrnostních programů. Pro pomoc s aplikací nebo implementací kontaktujte PFC.com ještě dnes!