Zoho Social: Aktualizace květen 2024

Zoho Social: Aktualizace květen 2024

Správa interakcí s TikTokem a reakce na ně z Doručené pošty

Své komentáře na TikToku nyní můžete spravovat a reagovat na ně z Doručené pošty v sociální síti. Zde můžete interakce třídit a zobrazovat v libovolném dostupném výchozím zobrazení nebo si vytvořit vlastní zobrazení. Tyto interakce můžete přiřadit komukoli ze svého týmu a nastavit úroveň priority: nízkou, střední nebo vysokou. Můžete požádat AI Zoho asistentku Zia, aby připravila návrh odpovědi na komentáře, a zajistit tak, abyste se k dotazům svého publika vrátili okamžitě.



Přiřazení interakcí členům týmu podle kruhového vzorce

Kromě stávajícího způsobu, kdy jste mohli interakci přiřadit přímo členovi týmu, můžete nyní zvolit kruhový vzor přiřazení. Metoda round-robin je proces, při kterém je každému členu týmu postupně přiřazena interakce, dokud nejsou všichni členové přiřazeni k jedné interakci, a poté vzor začíná znovu s přiřazením další interakce prvnímu členu týmu. Pomocí této metody přiřazování můžete zajistit, že pracovní zátěž bude mezi členy týmu rozdělena rovnoměrně, dojde k vyváženosti v plnění úkolů a zvýší se celková produktivita týmu. Už se vám nestane, že byste nějakou interakci vynechali!


Přidání nabídky k příspěvku na firemním profilu Google

V příspěvcích na firemním profilu Google můžete nyní propagovat nabídky a slevy související s produkty nebo službami, čímž vám pomohou oslovit více zákazníků a přimět je, aby se rozhodli pro nabídku a provedli nákup nebo využili vašich služeb. Po zadání údajů, jako je název nabídky, datum zahájení a ukončení nabídky, kód voucheru a další, budete moci nabídku jednoduše přidat do příspěvku a uvést ji do provozu. Nabídku můžete přidat do příspěvku z okna Compose a zveřejnit ji nebo naplánovat její spuštění na svém profilu.


Relace v sociálních sítích

V našich epizodách #SocialSessions jsme se tento měsíc podělili o fascinující postřehy o sociálních médiích od Christophera Penna, Mari Smith, Joe Pulizziho a Richarda Blisse.

Christopher Penn, spoluzakladatel společnosti Trust Insights, hovoří o vývoji umělé inteligence v posledních několika letech, jejích současných možnostech a potenciálním dopadu na pracovní místa.



V další epizodě Mari Smithová, odbornice na marketing Facebooku, vysvětluje plány společnosti Meta na vývoj AI v aplikaci a to, jak tyto plány usnadní navazování kontaktů a zvýší jejich autentičnost.



Joe Pulizzi, generální ředitel společnosti The Tilt & CEX, se podělí o svou cestu v oblasti obsahového marketingu a poskytne cenné tipy, jak dosáhnout toho, aby obsah pracoval pro vás.



A nakonec Richard Bliss, generální ředitel společnosti BlissPoint Consulting, nabízí rady, jak využít LinkedIn a maximalizovat svou přítomnost na této mocné síťové platformě.


    • Related Articles

    • Připravované aktualizace Zoho Creator — květen 2023

      Ahoj všichni! Po krátké přestávce jsme zpět s dalšími měsíčními aktualizacemi. Během té doby jsme tvrdě pracovali na zlepšování uživatelské zkušenosti a přidávání nových funkcí do naší platformy. Dnes s potěšením oznamujeme širokou škálu ...
    • Zoho CRM: Představujeme první nativní integrace v sandboxu vašeho CRM - Zoho Survey & Zoho Social

      Sandboxy nabízejí bezpečný způsob replikace produkčního prostředí, který umožňuje bezrizikové testování, školení a zdokonalování procesů před provedením skutečných změn. Jedním z výrazných nedostatků sandboxu Zoho CRM je podpora integrace, která by ...
    • Zoho Marketing Automation: Nejnovější aktualizace

      Tyto aktualizace jsou určeny výhradně pro zlepšení funkčnosti u aplikace a jsou k dispozici pouze pro Zoho Marketing Automation 2.0. 1. Doporučování produktů - Tato funkce je určena především pro marketéry, kteří propojili své obchody Shopify, ...
    • Zoho Expense: Aktualizace produktů leden – březen 2023

      Jsme rádi, že vás vidíme v prvním čtvrtletním příspěvku o novinkách roku 2023. V posledních třech měsících jsme vyvinuli zajímavé funkce a provedli vylepšení, která vám pomohou bezproblémově provádět funkce v Zoho Expense . Pojďme se do nich ponořit ...
    • Zoho Learn | Aktualizace produktu | 1. čtvrtletí 2023

      Jsme nadšeni, že můžeme oznámit řadu nových funkcí a vylepšení, které jsme vydali od ledna 2023. Čtěte dále a objevte nejnovější aktualizace Zoho Learn. Propojte články s lekcemi Zoho Learn nyní nabízí integraci mezi vašimi příručkami a kurzy. Články ...