OpenAI feature partner annoutncement .png

V dnešní digitální době je pro nás a naše organizace stále důležitější zavádění technologií a umělé inteligence (AI). Technologie způsobily revoluci v tom, jak žijeme, pracujeme a komunikujeme, a umělá inteligence se rychle stává transformační silou v téměř každém odvětví.

Díky ní se zlepšila efektivita, snížily se náklady, zvýšila se produktivita a zlepšilo se rozhodování pro všechny. Vzhledem k tomu, že společnost Zoho přijímá vlnu AI, jsme nadšeni, že můžeme oznámit integraci Zoho SalesIQ s ChatGPT, díky níž je naše platforma ještě robustnější a efektivnější. Tato spolupráce přináší sadu funkcí poháněných umělou inteligencí, jejichž cílem je zefektivnit služby zákaznické podpory, jako např:

📋 Shrnutí konverzace: Rozlučte se s pročítáním dlouhých chatových konverzací. Naše umělá inteligence automaticky shrnuje chaty do bodů, čímž šetří agentům čas a pomůže jim lépe porozumět problémům zákazníků.

Konverzace-Shrnutí.gif


🏷️ Generování značek
: Zapomeňte na ruční tagování (štítkování) - náš systém nyní generuje tagy na základě přepisů chatu, což zajišťuje relevantní kategorizaci a snadnější vyhledávání záznamů chatu.

OpenAI-feature-in-SalesIQ-for-pa 1.gif


📝 
Psaní: Vylepšete odpovědi svých agentů pomocí našeho asistenta psaní s umělou inteligencí, který vyhodnocuje odpovědi z hlediska syntaktických chyb a tónu. Generuje také přeformulované, opravené, zkrácené a rozšířené verze textu odpovědi, čímž zajišťuje jasnost a profesionalitu každé interakce.

Writing-assistant.gif

🤖 Karta ChatGPT v bezkódovém nástroji pro tvorbu botů: 

Co kdybyste mohli přenést sílu ChatGPT do SalesIQ chat? Ulehčete svému agentovi práci a obohaťte konverzace se zákazníkem o AI-nabité odpovědi pomocí začlenění karty ChatGPT do Zobota, naší platformy pro tvorbu chatů s umělou inteligencí bez nutnosti programování.
ChatGPT-card-in-Zobot 1.gif
Jste připraveni vylepšit svůj Zoho SalesIQ pomocí ChatGPT?
Pro nastavení a přístup k integraci postupujte podle těchto jednoduchých kroků:

1️⃣ Přihlaste se ke svému účtu Zoho SalesIQ s právy správce.
2️⃣ Přejděte na Settings > Integrations > ChatGPT a klikněte na "Add."
3️⃣ Uveďte název organizace, ID a alfanumerický klíč API získaný od ChatGPT pro připojení ke službě Zoho SalesIQ.


Poznámka
: Integrace SalesIQ-ChatGPT je k dispozici pro všechny plány SalesIQ. Pokud máte účet ChatGPT, můžete jej integrovat se službou SalesIQ. Můžete si vygenerovat API key z OpenAI v sekci API critical a získejte podrobnosti o organizaci (název a ID organizace) v Nastavení.


Zažijte
 sílu umělé inteligence v zákaznické podpoře se Zoho SalesIQ a ChatGPT. Jsme přesvědčeni, že naši partneři budou mít z těchto špičkových funkcí velký užitek a připraví jim cestu k bezproblémové, efektivní a špičkové interakci se zákazníky. 🎉