Zoho Recruit: Vyzkoušejte si našeho optimalizovaného chatbota.

Zoho Recruit: Vyzkoušejte si našeho optimalizovaného chatbota.


S radostí vám oznamujeme, že chatbot Zoho Recruit'obdržel vzrušující aktualizaci! Díky tomuto vylepšení budou mít náboráři přístup k ještě více funkcím, které jim pomohou pasivně najít nejlepší kandidáty na jejich volné pozice. Níže uvádíme kompletní sadu aktualizací, které jsme ve funkci provedli.

Podpora více příloh

Kandidáti nyní mohou nahrát více než jednu přílohu. Od této aktualizace mohou náboráři získat od kandidátů prostřednictvím chatbota více souborů. To znamená, že kandidáti nyní mohou nahrát více souborů, například životopisy, motivační dopisy a certifikáty, což náborářům usnadní získat komplexní představu o kandidátovi.



Výhody 


  • Rychlejší doba odesílání může vést k většímu počtu žádostí od kandidátů, což může personalistům pomoci rychleji najít vhodné kandidáty na volné pozice.
  • Uchazeči se mohou přihlásit na více pracovních míst za kratší dobu, což zvyšuje jejich šance na nalezení pro ně vhodné práce.

Opravy chyb a zlepšení výkonu

Opravili jsme chyby nalezené po vydání této funkce a zlepšili jsme dobu odezvy konverzačních schopností chatbota. Náš tým usilovně pracuje na tom, aby chatbot fungoval bez problémů a aby byly rychle vyřešeny případné chyby nebo problémy. Díky těmto vylepšením výkonu bude chatbot schopen reagovat rychleji a poskytovat lepší celkový zážitek jak náborářům, tak kandidátům.

Výhody

  • Hladší práce s chatbotem může zvýšit spokojenost uchazečů a zefektivnit proces náboru.
  • Rychlejší reakční doba může náborářům ušetřit čas a úsilí, což jim umožní soustředit se na jiné důležité úkoly.
Jsme touto aktualizací nadšeni a věříme, že změní pravidla hry pro náboráře, kteří chtějí najít ty nejlepší kandidáty na své volné pozice. Díky těmto vylepšením mohou nyní náboráři získat od kandidátů více informací a zároveň se ujistit, že dodržují správné právní postupy. Uchazeči zase budou mít prospěch z rychlejšího nahrávání, přístupu k dalším podrobnostem o pracovních místech a celkově lepšího zážitku. Přečtěte si laskavě naše článek nápovědy pokud potřebujete pomoc s konfigurací funkce. 

Výhody


  • Pomůže vám získat ucelenější představu o dovednostech a zkušenostech kandidáta.

Zlepšení shody

Upravili jsme to tak, že kandidáti poskytují souhlas s informacemi, které odesílají prostřednictvím chatbota. To náborářům ušetří spoustu právních problémů a zajistí, že budou vždy dodržovat správné právní postupy, pokud jde o ochranu osobních údajů. Tím, že od kandidátů vyžadujeme souhlas, zajišťujeme, že náboráři mohou Zoho Recruit používat s jistotou a vědomím, že dodržují všechny potřebné předpisy.



Výhody 


  • Chrání vás před možnými právními problémy a zajišťuje, aby vaše procesy probíhaly podle správných právních postupů.
  • Uchazečům poskytuje větší transparentnost a kontrolu nad sdílenými údaji, což může zvýšit jejich důvěru ve váš náborový proces.

Detaily pracovního místa

Uchazeči si nyní mohou v rámci bota zobrazit relevantní podrobnosti o volných pracovních místech. Po kliknutí na volnou pozici se jim zobrazí zobrazení karty pozice obsahující příslušné podrobnosti. Tato funkce pomůže uchazečům lépe porozumět požadavkům na pracovní pozici a umožní jim učinit informovanější rozhodnutí při podávání žádosti o pozici.

Výhody

  • Uchazeči se mohou informovaněji rozhodovat o pozicích, o které se ucházejí, a zvýšit tak své šance na úspěch v náborovém procesu.
  • Náboráři mohou těžit z toho, že dostanou žádosti od kvalifikovanějších kandidátů, kteří lépe rozumí požadavkům na danou pozici.

Vylepšené nahrávání souborů

Zlepšili jsme dobu nahrávání, takže kandidáti mohou o pracovní místa žádat rychleji, čímž jsme zlepšili celkový zážitek kandidátů. Díky této aktualizaci mohou nyní uchazeči díky rychlejší době nahrávání snadno podávat žádosti o zaměstnání. To znamená, že se mohou ucházet o více pracovních míst za kratší dobu, což zvyšuje jejich šance na nalezení vysněné práce.



Výhody 

  1. Rychlejší nahrávání může vést k většímu počtu žádostí od uchazečů, což může náborovým pracovníkům pomoci rychleji najít vhodné kandidáty na volné pozice.
  2. Uchazeči se mohou ucházet o více pracovních míst za kratší dobu, což zvyšuje jejich šance na nalezení vhodného pracovního místa.

Opravy chyb a zlepšení výkonu

Opravili jsme chyby nalezené po vydání této funkce a zlepšili dobu odezvy konverzačních schopností chatbota. Náš tým usilovně pracoval na tom, aby chatbot fungoval bez problémů a aby byly případné chyby nebo problémy rychle vyřešeny. Díky těmto vylepšením výkonu bude chatbot schopen reagovat rychleji a poskytovat lepší celkový zážitek jak náborářům, tak kandidátům.

Výhody

Hladší chod chatbota může zvýšit spokojenost kandidátů a zefektivnit náborový proces.
Rychlejší odezva může náborářům ušetřit čas a úsilí, což jim umožní soustředit se na jiné důležité úkoly.
Z této aktualizace jsme nadšeni a věříme, že pro náboráře, kteří chtějí najít ty nejlepší kandidáty na volné pozice, změní pravidla hry. Díky těmto vylepšením mohou nyní náboráři získat od kandidátů více informací a zároveň zajistit, aby dodržovali správné právní postupy. Uchazeči zase budou moci těžit z rychlejšího nahrávání, přístupu k dalším podrobnostem o pracovních místech a celkově lepšího zážitku. Pokud potřebujete pomoci s konfigurací této funkce, přečtěte si laskavě náš článek nápovědy. 


    • Related Articles

    • Zoho Recruit: Chytré popisy pro chytřejší nábor zaměstnanců

      Efektivita, přesnost a bezkonkurenční produktivita jsou pilíři úspěšného podnikání, zejména v dynamické oblasti náboru zaměstnanců. Jsme nadšeni, že můžeme představit průlomový nástroj, který má nově definovat způsob tvorby a optimalizace popisů ...
    • Představujeme barevné značky v Zoho Recruit

      Pozor uživatelé Zoho Recruit! Jsme nadšeni, že můžeme oznámit vydání Zoho Recruit's Colored Tags. Nyní můžete snadno identifikovat a uspořádat informace o pohovorech pomocí přizpůsobitelných značek v různých barvách. Barevné štítky jsou užitečným ...
    • Zoho Recruit : Nový asistent s umělou inteligencí na portálu pro uchazeče

      Společnost Zoho představila novou funkci, která integruje chatbota Zia s umělou inteligencí s portálem pro uchazeče. Díky tomuto vylepšení je nábor zaměstnanců jednodušší a zajímavější jak pro náboráře, tak pro kandidáty. Seznamte se se Zia na ...
    • Nastavení sestavení e-mailu v aplikaci Zoho Recruit

      E-maily jsou klíčovým aspektem aplikace Zoho Recruit, který pomáhá zefektivnit komunikaci s kandidáty, klienty a interními týmy. Aby vyhověl různým preferencím, nabízí Zoho Recruit možnosti přizpůsobení pro tvorbu e-mailů, které uživatelům umožňují ...
    • Zoho Recruit: Představujeme nový kariérní web pro personální agentury a firemní personalisty.

      Ať už používáte Zoho Recruit nebo často najímáte lidi a uvažujete o funkční a efektivní platformě pro správu náborových kampaní, máte možnost si v této novince možnost si přečíst o podstatných změnách, které jsme aplikovali u kariérního portálu. ...