Zoho Recruit: Představujeme integraci prémiových pracovních nabídek s LinkedIn

Zoho Recruit: Představujeme integraci prémiových pracovních nabídek s LinkedIn

Nyní nově můžete využít služby LinkedIn Premium Job Posting přímo z naší platformy.

Výhody používání služby Premium Job Posting v síti LinkedIn

Rozšířený dosah
Vaše zveřejněná pracovní místa nebudou jen pasivně publikována, ale budou aktivně vyhledávat ty správné kandidáty. Prostřednictvím doporučení pracovních nabídek v síti LinkedIn se vaše nabídky dostanou k jednotlivým kandidátům prostřednictvím "pracovních nabídek, které by vás mohly zajímat", propagačních e-mailů a kanálu LinkedIn. Je to cílené zviditelnění na zcela nové úrovni.

Pokročilé cílení

Díky možnosti cílit na kandidáty s konkrétními dovednostmi v preferovaných lokalitách se zaměříte na kandidáty s požadovaným profilem a tím získáte více relevantní odezvy na vaše pracovní nabídky. Ušetříte tak čas i vaše úsilí.

Posílení počtu uchazečů

Nejenže zdvojnásobíte nebo ztrojnásobíte počet uchazečů - ve srovnání se základními pracovními pozicemi na LinkeIN, oslovíte potenciálně třikrát více kandidátů. To je exponenciální nárůst potenciálních zaměstnanců!

Okamžitá mobilní oznámení

Uchazeči, kteří splňují vaše kritéria pro obsazení pracovního místa, dostávají okamžitá mobilní oznámení. Jde o to, aby se vaše volná pracovní místa dostala do pozornosti těch správných kandidátů, právě když je hledají.

Kontrola a flexibilita

Snadno upravujte limity jednotlivých pracovních míst a měsíční rozpočty. Přizpůsobujete své náborové strategie tak, abyste dosáhli optimálních výsledků.

Jak začít?

Práce s touto integrací je snadná. Zde je zjednodušený průvodce, jak začít;
  • Přejděte do nabídky Nastavení > Rozcestník pracovních nabídek > Pracovní nabídky. Pomocí filtrů na levém panelu vyhledejte a aktivujte LinkedIn (Paid). Zadejte své ID společnosti LinkedIn a ID smlouvy, odsouhlaste podmínky společnosti LinkedIn a autorizujte připojení.

  • Vyberte smlouvu LinkedIn Recruiter, vyberte profil, který chcete používat pro publikování pracovních nabídek, a klikněte na tlačítko Uložit.

  • Přejděte na pracovní nabídku, kterou chcete publikovat, klikněte na ikonu Publikovat, vyberte možnost LinkedIn (Placené ) pro publikování na pracovní nabídku.