Zoho Recruit: Chytré popisy pro chytřejší nábor zaměstnanců

Zoho Recruit: Chytré popisy pro chytřejší nábor zaměstnanců

Efektivita, přesnost a bezkonkurenční produktivita jsou pilíři úspěšného podnikání, zejména v dynamické oblasti náboru zaměstnanců. Jsme nadšeni, že můžeme představit průlomový nástroj, který má nově definovat způsob tvorby a optimalizace popisů pracovních pozic v aplikaci Zoho Recruit: Smart Assist.

Co je Smart Assist?

Smart Assist je nejnovější inovace na bázi umělé inteligence integrovaná do systému Zoho Recruit, pečlivě vytvořená tak, aby náborářům poskytovala takové možnosti jako nikdy předtím. Je to nástroj, na který jste čekali, abyste mohli bez námahy zefektivnit a vylepšit svůj náborový proces.

Odhalení schopností nástroje Smart Assist

Smart Assist není jen další nástroj s umělou inteligencí, ale mění pravidla hry. Zde je přehled toho, co nabízí;

Popisy pracovních míst na míru
Bezproblémově transformujte požadavky klientů do výstižných popisů pracovních míst. Tento zázrak umělé inteligence rychle převádí konkrétní požadavky do přesvědčivých pracovních nabídek, což vám umožní soustředit se na strategické úkoly a zároveň zajistit přesnost.

Dodržování pokynů
Bez námahy se orientujte v předpisech pro pracovní nástěnky. Funkce Smart Assist generuje popisy, které jsou bez problémů v souladu s normami, čímž urychluje proces zveřejňování a zajišťuje jejich dodržování.

Podmanivý zájem uchazečů
Popisy pracovních pozic, které jsou precizně zpracovány pomocí nástroje Smart Assist, jsou navrženy tak, aby zaujaly uchazeče. Jasné, dobře strukturované detaily působí jako magnet, zvyšují zájem o volné pozice a zvyšují počet přihlášek.

Posílení pravomocí díky službě Smart Assist

Zajímá vás, jak může aplikace Smart Assist revolučně změnit váš náborový proces? Zde je několik scénářů;

Vytváření popisů pracovních pozic od nuly
Začněte od nuly s použitím klíčových údajů, jako je název pozice, odvětví, zkušenosti, plat a požadované dovednosti. Přetvořte tyto specifické údaje do přesného popisu práce na míru, který dokonale vyhovuje vašim potřebám.


Kouzlo automatického doplňování
Vyzkoušejte si sílu funkce Smart Assist v aplikaci Zoho Recruit díky možnosti automatického doplňování řízené umělou inteligencí. Rychle přistupujte k předdefinovaným výzvám nebo vytvářejte vlastní obsah, zpřesňujte a strukturujte text pro poutavé popisy pracovních pozic.

Dostupnost

Požadovaná edice

Funkce Smart Assist je dostupná pro plánEnterprise obou edic aplikace Zoho Recruit pro personální agentury a firemní HR.
vyžadováno oprávněníPomoc
Smart Assist mohou povolit/zakázat
pouze
uživatelé s profilem správce. Po povolení bude mít k funkci přístup každý uživatel s oprávněním profiluSmart Assist.

Začněte s funkcí Smart Assist ještě dnes

Povolení funkce Smart Assist pro všechny uživatele účtu Recruit;
  • Přejděte do nabídky Nastavení > Zia > Smart Assist a klikněte na přepínač.

  • Zadejte svůj klíč API nakonfigurovaný v OpenAI a klikněte na tlačítko Aktivovat nyní. Pokud potřebujete pomoc, klikněte na možnost Najít můj klíč API.

  • Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů OpenAI a klikněte na tlačítko Pokračovat.

  • Poté bude funkce Smart Assist povolena pro všechny uživatele ve vašem účtu. Po aktivaci můžete nakonfigurovaný klíč API změnit kliknutím na ikonu Upravit ✎.

Zlepšete zapojení kandidátů, zefektivněte pracovní postupy a vytvářejte přesvědčivé popisy pracovních pozic bez námahy pomocí aplikace Smart Assist by Zoho Recruit. Podívejte se na náš podrobný článek nápovědy nebo se na nás obra ťte na adrese support@zohorecruit.com, pokud potřebujete s touto funkcí pomoci. Vaše aktivní role v rámci komunity Zoho Recruit pro nás hodně znamená, zejména když společně procházíme těmito vzrušujícími aktualizacemi.
    • Related Articles

    • Zoho Recruit : Nový asistent s umělou inteligencí na portálu pro uchazeče

      Společnost Zoho představila novou funkci, která integruje chatbota Zia s umělou inteligencí s portálem pro uchazeče. Díky tomuto vylepšení je nábor zaměstnanců jednodušší a zajímavější jak pro náboráře, tak pro kandidáty. Seznamte se se Zia na ...
    • Zoho Recruit: Představujeme nový kariérní web pro personální agentury a firemní personalisty.

      Ať už používáte Zoho Recruit nebo často najímáte lidi a uvažujete o funkční a efektivní platformě pro správu náborových kampaní, máte možnost si v této novince možnost si přečíst o podstatných změnách, které jsme aplikovali u kariérního portálu. ...
    • Představujeme barevné značky v Zoho Recruit

      Pozor uživatelé Zoho Recruit! Jsme nadšeni, že můžeme oznámit vydání Zoho Recruit's Colored Tags. Nyní můžete snadno identifikovat a uspořádat informace o pohovorech pomocí přizpůsobitelných značek v různých barvách. Barevné štítky jsou užitečným ...
    • Zoho Recruit: Vyzkoušejte si našeho optimalizovaného chatbota.

      S radostí vám oznamujeme, že chatbot Zoho Recruit'obdržel vzrušující aktualizaci! Díky tomuto vylepšení budou mít náboráři přístup k ještě více funkcím, které jim pomohou pasivně najít nejlepší kandidáty na jejich volné pozice. Níže uvádíme kompletní ...
    • Nastavení sestavení e-mailu v aplikaci Zoho Recruit

      E-maily jsou klíčovým aspektem aplikace Zoho Recruit, který pomáhá zefektivnit komunikaci s kandidáty, klienty a interními týmy. Aby vyhověl různým preferencím, nabízí Zoho Recruit možnosti přizpůsobení pro tvorbu e-mailů, které uživatelům umožňují ...