Zoho Projects: Představujeme Projects 8.0 - zaměření na snadné používání a nové funkce

Zoho Projects: Představujeme Projects 8.0 - zaměření na snadné používání a nové funkce

Pro podporu tohoto cíle zavádíme zobrazení pracovního listu - upravitelný list pro všechny informace o projektu. Díky snadným úpravám a navigaci, kontextovým vylepšením uživatelského rozhraní a stejně výkonné mobilní aplikaci věříme že tento update oceníte.

1. Výkonné uživatelské prostředí
Nyní můžete vytvářet celé projekty pouze přes klávesnici! Všechna zobrazení seznamu, jako jsou projekty, milníky, úkoly a problémy, a jejich příslušné stránky s detaily jsou navigovatelné přes klávesnici.

Pomocí kláves se šipkami se můžete rychle pohybovat po řádcích a sloupcích v listu a přidávat nebo upravovat informace o projektu, aniž byste museli přecházet na jednotlivé stránky s detaily. Projekty můžete také lépe organizovat přesouváním dílčích úkolů mezi úkoly a úkolů mezi seznamy úkolů a milníky.




2. Gantt, přesně tam, kde to chcete mít.
Tato verze je především o pohodlí a o tom, co vám vyhovuje. Nyní můžete přistupovat ke svým Ganttovým diagramům přímo v zobrazení listu namísto přecházení do sestav a také hromadně aktualizovat pracovní položky z Ganttu.

Ať už chcete spravovat miniprojekty, které trvají několik týdnů, nebo velké projekty, které trvají roky, Zoho Projects vám pomůže - zobrazte si Gantt ve dnech, týdnech, měsících nebo letech podle časového plánu projektu.




3. Přizpůsobení po celou dobu

Vytvářejte vlastní pole přímo ze zobrazení listu, abyste se přizpůsobili svým jedinečným požadavkům na projekt nebo práci. Tato pole můžete přidat pomocí ikony přizpůsobení umístěné v pravém horním rohu obrazovky.



A co víc - máte také přístup k více než 20 šablonám projektů specifickým pro dané odvětví, které vám pomohou naplánovat projekty a rychleji se pustit do práce. Takže ať už pracujete ve stavebnictví, nebo v marketingu, máme pro vás připravenou jednu nebo dvě šablony!




4. Automatizujte, jak se vám zlíbí

Stejně jako vlastní pole je i automatizace přenesena do zobrazení listu, takže už nemusíte přecházet do nastavení. Vytvářejte pravidla pracovních postupů pro projekty, úkoly nebo problémy přímo z listu a umožněte svým týmům odvádět zatím nejlepší práci.




5. Vylepšení kontextového uživatelského rozhraní

Kanban - Inline editace byla přenesena i do nástěnek Kanban, takže nyní můžete provádět změny informací o projektu, hromadně aktualizovat pracovní položky nebo dokonce přidávat komentáře a přílohy přímo z nástěnky.



Kontextová nabídka - Kliknutím pravým tlačítkem myši na libovolný modul, ať už se jedná o zobrazení listu, Ganttův diagram nebo Kanban, se otevře kontextová nabídka, ze které můžete rychle přistupovat k příslušným akcím, například k barevnému kolečku pro úkol v Ganttově diagramu nebo ke klonovací funkcipro úkoly na nástěnce Kanban.




6. Konzistentní UX napříč platformami

Mobilní aplikace - Díky tomu, že zobrazení listu bylo přeneseno i do mobilních zařízení, můžete nyní využívat konzistentní uživatelské prostředí napříč platformami. Kromě toho jsme také vylepšili zobrazení timesheetů, umožnili projektové panely a týmy pro mobilní zařízení a přidali modul Kalendář pro Android.



A tím to nekončí! Existuje mnoho dalších vylepšení, která jsme přidali, aby odpovídala našemu tématu známosti a pohodlí, jako je například stránka s detaily projektu na webu i v mobilu podobná stávajícím stránkám s detaily úkolů a problémů.
    • Related Articles

    • Zoho CRM a Zoho Projects: vylepšená integrace - novinky

      Novinky v aktualizaci: Konfigurace klienta Vylepšili jsme přehlednost informací o klientech přidáním specifické sekce Konfigurace klienta. Funkce mapování klientů byla sice k dispozici v předchozím nastavení, ale nebyla uživatelům explicitně ...
    • Zoho Analytics: Nové funkce budou spuštěny v prosinci 2023

      Pokročilá analýza pro Typeform Služba Zoho Analytics vám poskytuje sofistikované reportovací a analytické funkce nad daty, která shromažďujete pomocí Typeform. Služba Zoho Analytics poskytuje komplexní přehled a umožňuje analyzovat odpovědi na ...
    • Vytváření a používání fragmentů v odpovědích na tipy - nové uživatelské rozhraní

      Agenti podpory se vždy snaží vyřešit dotazy zákazníků, které často vyžadují jejich okamžitou pozornost nebo potvrzení. I když má každý agent svůj vlastní styl reagování, musí dodržovat určité organizační standardy, aby byla zachována konzistence. ...
    • Zoho Projects: Představujeme nejnovější verzi nástroje BugTracker

      Když vývojáři najdou chybu, celý proces se zastaví. Přestanou kódovat, přejdou do softwaru pro sledování problémů a procházejí nekonečným množstvím oken. To, co bylo před pár minutami bezproblémovým průběhem tvorby, se najednou stává nutnou rutinní ...
    • Analytické nové funkce spuštěné v červenci 2023

      Pokročilá analýza pro LiveAgent S potěšením oznamujeme konektor Advanced Analytics pro LiveAgent. Umožňuje zkoumat a identifikovat úzká místa v rámci procesu podpory, přijímat opatření k řešení opakujících se problémů a optimalizovat přidělování ...