Zoho Projects: Představujeme nejnovější verzi nástroje BugTracker

Zoho Projects: Představujeme nejnovější verzi nástroje BugTracker

Když vývojáři najdou chybu, celý proces se zastaví. Přestanou kódovat, přejdou do softwaru pro sledování problémů a procházejí nekonečným množstvím oken. To, co bylo před pár minutami bezproblémovým průběhem tvorby, se najednou stává nutnou rutinní operací, vyžadující spoustu času a pozornosti.

I když nemůžeme zázračně zařídit, aby všechny chyby zmizely, zapracovali jsme na tom, abyste nemuseli podstupovat herkulovské úsilí jen kvůli zaznamenávání a sledování chyb.

Díky novému zobrazení listu aplikace BugTracker vypadá uživatelské rozhraní jako tabulka a chová se jako tabulka, což zajišťuje, že zaznamenávání, spolupráce a řešení chyb je tak jednoduché, jak jen to jde.

Dříve jste museli kliknout na tlačítko Odeslat chybu, vyplnit údaje o chybě v samostatném vyskakovacím okně a zadat tam všechny podrobnosti. Nyní stačí vyplnit podrobnosti v zobrazení List.

Toto zobrazení Listu není omezeno pouze na modul Chyby, ale prolíná celou aplikací, včetně modulů Projekty, Milníky a Časový plán.

V kombinaci s dříve existujícími klávesovými zkratkami se můžete při celém procesu spolehnout pouze na klávesnici (myš není potřeba).

Omezte neefektivitu pomocí systému Kanban

Významného vylepšení se dočkalo také zobrazení Kanban. Nyní můžete přímo ze zobrazení Kanban volně provádět změny, upravovat detaily projektu, vkládat komentáře, přílohy a mnoho dalšího.

To zlepší vaši spolupráci a zároveň vám pomůže soustředit se na položky, které vyžadují vaši nejvyšší pozornost. V jednom okně také uvidíte, kolik práce máte rozdělané. Není třeba žonglovat mezi různými okny, což odstraňuje další náročnost, které uživatelé často čelí při používání softwaru pro sledování chyb.

Kromě toho můžete problémy a chyby v zobrazení Kanban klonovat, sledovat, přesouvat nebo odstraňovat jediným kliknutím pravým tlačítkem myši.

Vylepšené uživatelské prostředí

Aktualizace uživatelského prostředí tím nekončí. Provedli jsme také několik změn, které snižují počet oken, kterými musíte při sledování chyby procházet.

Dříve jste pro přizpůsobení rozvržení, sloupců nebo přidání vlastních polí museli navštívit nabídku nastavení, najít příslušné rozvržení a provést změny tam. To už nyní neplatí. Nyní můžete každou z těchto akcí provést přímo ze zobrazení listu.

Vylepšena byla také možnost přidávat rozlišení. Na stránce s podrobnostmi o problému se v pravém horním rohu jako první zobrazí nový praktický způsob přidávání rozlišení k zaznamenaným chybám. Zde můžete provádět změny stavu problému a také přidávat komentáře k opravám chyb.

Vyskakovací okno s komentářem je také chytřejší. Nyní podporuje formátování a vkládání obrázků (protože obrázky skutečně vydávají za tisíc slov), což umožňuje bezproblémovou spolupráci a komunikaci. Jakmile přidáte komentáře a stisknete tlačítko Vyřešit, stav problému se aktualizuje a v horní části obrazovky se zobrazí zelená značka "Vyřešeno".

Další typy vlastních polí

S nejnovější aktualizací již nejste omezeni pouze na šest typů vlastních polí, pokud si chcete vytvořit vlastní rozvržení. Zapracovali jsme na přidání deseti nových typů, včetně polí s více možnostmi výběru, procent, data a času a zaškrtávacích polí.

To by vám mělo poskytnout více způsobů, jak si nástroj přizpůsobit a používat jej přesně tak, jak chcete.

Bezproblémová spolupráce s White board (tabule na kreslení)

Využití tabule na kreslení pro spolupráci umožňuje týmům bezproblémově spolupracovat, ať už osobně, nebo na dálku. Poskytuje vizuální platformu pro brainstorming, sdílení nápadů a organizaci myšlenek způsobem, který je snadno přístupný všem členům týmu. Díky možnosti kreslit, psát a mazat v reálném čase podporují tabule kreativitu, komunikaci a produktivitu v týmu.

Nyní bude funkce Whiteboard ve výchozím nastavení povolena a můžete ji začít používat v jakémkoli poli, které přijímá přílohy. Od jednoduchých vývojových diagramů až po hrubé náčrty nápadů - můžete spolupracovat lépe než kdykoli předtím.