Zoho Meeting: Představujeme Zoho Meeting Rooms: Zvýšení úrovně spolupráce na dálku

Zoho Meeting: Představujeme Zoho Meeting Rooms: Zvýšení úrovně spolupráce na dálku

S přechodem podniků na hybridní pracovní prostředí nebyla potřeba efektivního řešení podnikové komunikace nikdy větší. Proto jsme se snažili vytvořit intenzivní zážitek, který překlenuje propast mezi osobní a virtuální interakcí.

Přivítejte Zoho Meeting Rooms - pohlcující a hands-free řešení pro týmy, které se mohou spojit prostřednictvím virtuálních schůzek ve videokonferenčních místnostech.

Pryč jsou dny, kdy jste během virtuálních schůzek mžourali na malé obrazovky a namáhali se, abyste slyšeli. S našimi online zasedacími místnostmi vstoupíte do nové éry kvalitní obchodní komunikace.

Běžné online schůzky, ale ještě lepší!

Přeměňte své fyzické zasedací místnosti na výkonná centra konektivity a spolupráce. Ať už se jedná o důležitou prezentaci pro klienta nebo týmový brainstorming, naše funkčně bohaté řešení videokonferenčních místností je tu od toho, aby vylepšilo každý aspekt vašich online schůzek.

Aplikace Zoho Meeting Rooms se hladce integruje s displeji vašich konferenčních místností a poskytuje vysoce kvalitní zážitek ze schůzek. Můžete vytvářet a spravovat více zasedacích místností a ty okamžitě propojit s ovladačem místností. A při plánování schůzky můžete rychle přiřadit dostupnou zasedací místnost pro danou relaci.

Díky tomu můžete převzít kontrolu nad svými virtuálními schůzkami a spolupracovat jako nikdy předtím. Náš ovladač místností vám umožní mít volné ruce a bezstarostně pořádat diskuse.

Když říkáme hands-free, myslíme to vážně.

Díky aplikaci Zoho Meeting Rooms se vyhnete celodennímu přenášení notebooků do konferenčních místností. Jediné, co potřebujete, je vaše vyhrazené zařízení se systémem iOS (iPhone nebo iPad), které můžete používat jako ovladač místností.

Náš intuitivní ovladač vám dává kontrolu nad vašimi virtuálními schůzkami a umožňuje vám spouštět naplánované schůzky, spolupracovat s hybridními pracovníky prostřednictvím zvuku a obrazu a dokonce pozvat účastníky pouhými několika kliknutími.

Důvěrné týmové schůzky, které zůstanou důvěrné

Chápeme, že je důležité udržet týmové konverzace a data v bezpečí. Naše systémy videokonferenčních místností jsou vybaveny robustními bezpečnostními prvky, které chrání vaše citlivé diskuse a zachovávají důvěrnost vašeho podnikání.

Nastavení našich online konferenčních místností je dokončeno spárováním displeje místnosti a ovladače pomocí jedinečného šestimístného kódu, po kterém následuje propojení konferenčních místností pomocí skenování QR kódu, což zajišťuje bezpečnost v každém kroku.

Jak tedy můžete začít?
  • Konferenční místnost s chytrým displejem, webovou kamerou a mikrofonem.

  • Specializovaná aplikace Zoho Meeting, Rooms Controller.

To je vše, co potřebujete, abyste mohli začít používat Zoho Meeting Rooms!

Přečtěte si, jak podrobně nastavit online zasedací místnosti.

Co byste řekli na to, kdybychom se vydali do služby Zoho Meeting Rooms?

Rozlučte se s omezeními tradičních videohovorů a přivítejte pohlcující online zasedací místnosti. Vyzkoušejte systémy videokonferenčních místností a dopřejte si poutavou virtuální spolupráci se svým týmem. Kontaktujte nás ještě dnes a zjistěte, jak naše řešení může revolučně změnit způsob, jakým se spojujete a spolupracujete.