Zoho Marketing Automation: Nejnovější aktualizace

Zoho Marketing Automation: Nejnovější aktualizace

Tyto aktualizace jsou určeny výhradně pro zlepšení funkčnosti u aplikace a jsou k dispozici pouze pro Zoho Marketing Automation 2.0.


1. Doporučování produktů - Tato funkce je určena především pro marketéry, kteří propojili své obchody Shopify, neboZoho Commerces aplikací Zoho Marketing Automation. Naše platforma s umělou inteligencí zkoumá minulé nákupy a interakce vašich zákazníků v obchodě. Díky tomu můžete přizpůsobit doporučení produktů jednotlivým zákazníkům a použít je v e-mailech.Stačí přetáhnout níže uvedenou komponentu a vybrat požadovaný druh návrhu.

K dispozici jsou dva typy doporučení: Základní a Pokročilé.

Základní doporučení lze použít ihned, ale pokročilá doporučení potřebují 10 produktů, 100 klientů a 50 dokončených objednávek, aby mohla být implementována.








2. RSS kampaně -v aplikaci Zoho Marketing Automation jsme znovu zavedli RSS kampaně. Kampaň RSS představuje snadný způsob sdílení a zobrazování aktualizací webových stránek bez nutnosti jejich návštěvy. Probíhá to tak, že se při aktualizaci webu odesílají automatické kampaně vašim kontaktům. Obvykle položka v kampani RSS obsahuje název, stručný popis a odkaz na původní obsah webu.







3. Odesílání následných kampaní - marketéři nyní mohou jednoduše odesílat následné kampaně z původních kampaní pouhým kliknutím na tlačítko. K provedení následných kampaní není třeba duplikovat kampaň a stahovat seznam, místo toho můžete přímo odesílat následné kampaně ze samotné hlavní kampaně, iterovat obsah a sledovat výkonnost kampaně.




4. Cyklický spouštěč - modulu Cesta jsme zavedli cyklické spouštěče.Tento časový spouštěč slouží ke spuštění procesu, když kontakty, které se připojí k vašemu mailingovému seznamu, splňují požadavky na denní, týdenní, měsíční nebo roční bázi. Spouštěč se naplánuje až po aktivaci procesu a po jeho zastavení se vynuluje. Pracovní postup se znovu spustí, když jej znovu aktivujete; nepřenese se z místa, kde byl zastaven.


5. Webhook -Cesty jsou nyní vybaveny webhooky. Marketéři nyní mohou konfigurovat webhooky pro své poštovní seznamy a kampaně. Můžete z nich získávat data v reálném čase, včetně odběru, odhlášení, data a času odeslání nebo doručení kampaně. Nakonfigurujte časový interval, ve kterém chcete získat aktualizaci, a nastavte požadované údaje jako parametry při vytváření webhooku.


6. Omezení veřejné adresy odesílatele pro oznámení Gmail - V souladu s nedávnými opatřeními pro ověřování e-mailů společností Google a Yahoo budou e-maily odeslané s doménou odesílatele (nebo od) "gmail.com" umístěny na serverech příjemce do karantény. Aby se předešlo problémům s doručováním a případnému umístění na black list IP, nebudou e-maily s doménou odesílatele "gmail.com" ze služby Zoho Marketing Automation spouštěny.



Upozorňujeme, že toto omezení se týká pouze případů, kdy je doménou odesílatele doména gmail.com a googlemail.com. Pokud máte vlastní doménu, například zylker.com, umístěnou v poštovní schránce Google, pak se jí nové omezení odesílání e-mailů netýká.
    • Related Articles

    • Zoho Campaigns: Rozdíl mezi Zoho Marketing Automation a Zoho Campaigns

      Zdravíme marketéry! Cílem tohoto příspěvku je rozlišovat mezi Zoho Marketing Automation a Zoho Campaigns. Než se dostanete na konec příspěvku, budete si moci vybrat produkt, který vám objektivně vyhovuje.Co je to Zoho Marketing Automation? ...
    • Zoho Projects: Představujeme nejnovější verzi nástroje BugTracker

      Když vývojáři najdou chybu, celý proces se zastaví. Přestanou kódovat, přejdou do softwaru pro sledování problémů a procházejí nekonečným množstvím oken. To, co bylo před pár minutami bezproblémovým průběhem tvorby, se najednou stává nutnou rutinní ...
    • Vstupte do nové automatizace marketingu 2.0 se Zoho Marketing Plus

      Ahoj všichni, Společnost Zoho oznámila nejnovější aktualizaci automatizace marketingu v aplikaci Zoho Marketing Plus, která má zefektivnit vaše marketingové úsilí pomocí nových funkcí a vylepšeného uživatelského prostředí. Zde je stručný přehled ...
    • Zoho Learn | Aktualizace produktu | 1. čtvrtletí 2023

      Jsme nadšeni, že můžeme oznámit řadu nových funkcí a vylepšení, které jsme vydali od ledna 2023. Čtěte dále a objevte nejnovější aktualizace Zoho Learn. Propojte články s lekcemi Zoho Learn nyní nabízí integraci mezi vašimi příručkami a kurzy. Články ...
    • Rychlé zasílání zpráv Zoho Desk | Aktualizace produktu | 23. května

      Dobrý den všem, s radostí přinášíme aktualizace produktů pro tento měsíc, ve kterých vás seznámíme s významnými novinkami v modulu Instant Messaging. Doufám, že vám tyto informace pomohou při dalším používání našeho modulu IM k rozšíření vašich ...