OpenAI a ChatGPT vzaly svět natolik útokem, že se jedná o pojmy, které se již vžily. Společnost Zoho se jako vždy chopila této nové technologie a její týmy přicházejí s kreativními způsoby, jak co nejlépe využít možností generativní umělé inteligence. Zoho Mail není výjimkou.


Představujeme integraci Zia s OpenAI v aplikaci Zoho Mail, která pomáhá automaticky doplňovat věty při psaní e-mailů, generovat celý obsah e-mailu ze stručného textu s několika variantami tónu a délky nebo vám poskytne ostré shrnutí jakéhokoli příchozího e-mailu. Zde je náhled všech těchto zajímavých funkcí:


Zia končí to, co jste začali. (v dobrém slova smyslu)

Tým Zoho Mail si nepřeje nic jiného, než aby vás produkt zaujal natolik, že v něm strávíte celý den! Ale to samozřejmě není ideální. Chceme, abyste ve své schránce trávili co nejméně času a mohli se věnovat práci na kódu, který změní pravidla hry, marketingové prezentaci nebo další schůzce se zákazníky. Takže stačí začít psát e-mail a Zia ho přijde dokončit za vás. Protože je Zia sečtělá, navrhne vám postup věty, a pokud je to to, o co vám jde, stačí stisknout enter a je hotovo.

  • automatické doplňování emailu.mp4

    34 Zobrazení

Přidávání slov do vašich myšlenek

Někdy víme, co chceme říct, ale těžko to vyjadřujeme slovy. A víte, jak se říká, že každý e-mail, jehož napsání trvá déle než pět minut, nestojí za to. Co kdybychom to zkrátili na minutu? Stačí, když při psaní e-mailu kliknete na ikonu Zia na panelu nástrojů editoru, stručně uvedete, čeho se e-mail týká, a ona to napíše za vás. Protože je Zia přehnaně dychtivý žák, nabídne vám také několik verzí s různým tónem a délkou, takže si můžete vybrat tu, která vám nejlépe vyhovuje.

1.jpg

2.jpg

Stačí podstata

Nejdůležitější momenty místo zápasů, titulky místo zpráv, krátké filmy místo videí - pokud jste to vy, pak se vám bude líbit shrnutí místo celého e-mailu. Požádejte společnost Zia o shrnutí e-mailu, abyste se rychle dozvěděli nejdůležitější body a klíčové poznatky z dlouhého e-mailu, který vám právě přišel.

3.jpg

Toto je pouze naše beta verze a vaše zpětná vazba nám pomůže dostat se k další lepší verzi! Vyzkoušejte tyto funkce umělé inteligence a dejte nám vědět, co si myslíte.

Děkuji

PS Tyto funkce jsou dostupné pro účty USA DC. Brzy jej otevřeme pro další DC.