Zoho Expense: Aktualizace produktů leden – březen 2023

Zoho Expense: Aktualizace produktů leden – březen 2023

Jsme rádi, že vás vidíme v prvním čtvrtletním příspěvku o novinkách roku 2023. V posledních třech měsících jsme vyvinuli zajímavé funkce a provedli vylepšení, která vám pomohou bezproblémově provádět funkce v Zoho Expense . Pojďme se do nich ponořit a přečíst si o nich vše .

Preferované odletové letiště

Nyní si můžete nastavit preferované odletové letiště, ze kterého obvykle odlétáte, kdykoli jedete na služební cestu. Toto letiště bude předvyplněno ve formulářích pro vytvoření cesty a na základě vybraného letiště Zoho Expense vyhledá místní letiště a města pro vaše vnitrostátní cesty. Preferované letiště odletu můžete přidat do svého cestovního profilu nebo při vytváření požadavku na cestu.


Chcete-li přidat preferované letiště odletu do profilu cestování: Přejděte na Moje nastavení . Na kartě Základní informace přejděte dolů na Cestovní profil . Pokud nemáte cestovní profil, klikněte na + Přidat cestovní profil nebo klikněte na ikonu Upravit . Vyberte preferované letiště odletu a klikněte na Uložit .


Přidejte komentáře k podrobnostem o výdajích do zpráv

Pokud je vaše zpráva ve stavu Čeká na schválení, Schváleno nebo Proplaceno, klikněte na výdaj uvnitř zprávy v zobrazení pro správce, přejděte na kartu Komentáře vedle karty Podrobnosti a přidejte své komentáře. Už žádné přepínání na stránku s podrobnostmi sestavy, abyste mohli přidat své komentáře k výdajům.


Postup: Přejděte do Zobrazení pro správce > Přehledy . Vyberte sestavu a klikněte na výdaj. Přejděte na kartu Komentáře a přidejte své komentáře.

Screenshot_from_2023-01-30_10-26-08 (1).png

Odmítněte výdaje v přehledech

Přidali jsme novou předvolbu pro sestavy, ve které může správce nakonfigurovat, zda mohou schvalovatelé odmítnout jednotlivé výdaje v sestavách nebo odmítnout celou sestavu. Tato možnost odmítnutí výdajů bude ve výchozím nastavení povolena, v případě potřeby ji však můžete později zakázat. Pokud je tato možnost povolena, můžete ve zprávě odmítnout více než jeden výdaj najednou. Jednoduše vyberte výdaje, které chcete odmítnout, a klikněte na tlačítko Hromadně odmítnout, všechny vybrané výdaje budou zamítnuty.

Chcete-li tuto možnost povolit/zakázat: Přejděte do Zobrazení pro správce > Nastavení > Moduly > Přehledy . V části Předvolby schválení najdete možnost Povolit schvalovatelům odmítnout výdaje v přehledech .

Board_774.png

Hromadné odmítnutí výdajů v přehledech: Přejděte do Zobrazení pro správce > Přehledy nebo přejděte na Schválení v části Moje zobrazení . Klikněte na zprávu, vyberte výdaje, které chcete odmítnout, a klikněte na tlačítko Hromadné odmítnutí .

Snímek obrazovky 2023-03-31 v 20.56.34.png

Nová pole ve formulářích pro vrácení peněz a přenos HR Connect.png

Když zaznamenáte zálohovou refundaci nebo převod, můžete nyní aktualizovat účty, na které byla záloha vrácena nebo na kterou byla převedena v Zoho Expense.

Hromadná aktualizace poboček pro uživatele

Nyní aktualizujte pobočky pro více uživatelů najednou pomocí hromadné aktualizace. Vyberte uživatele, pro které chcete aktualizovat pobočky, a přiřaďte jim preferované pobočky. Také, pokud chcete zrušit přidružení jejich starých poboček a přidružit nové, jednoduše označte možnost Přepsat dříve přidružené pobočky. Vybrané pobočky budou přidruženy a staré pobočky již nebudou přidruženy k těmto uživatelům.

Hromadná aktualizace poboček pro uživatele: Přejděte do Zobrazení pro správce > Nastavení > Uživatelé . Vyberte uživatele a klikněte na možnost Hromadná aktualizace . V poli Pobočky vyberte pobočky, které chcete přidružit k vybraným uživatelům. Klikněte na Uložit .

Screen_Shot_2022-12-28_at_10.44.34_PM.png

Aktualizace aplikací pro Android

  • Nahrajte své cestovní doklady a přidejte podrobnosti o své cestě do svého cestovního profilu z Nastavení .
  • Nastavte cestovní profil jako povinný pro cesty z webové aplikace. Jakmile toto povolíte, v aplikaci pro Android se zobrazí banner, který uživatelům omezí vytváření cest bez cestovního profilu.
  • Porušení se zobrazí v jízdách, pokud se data cesty překrývají s jinou jízdou. Můžete zobrazit překrývající se cesty a v případě potřeby provést změny. Tato funkce je stále v předběžném přístupu. Pokud jej chcete povolit pro vaši organizaci, napište naší kontaktní osobě PFC Group nebo vyplňte tento FORMULÁŘ .
  • Pokud výdaje, které jste vytvořili online, nebyly synchronizovány, použijte možnost Opakovat synchronizaci , jakmile se připojíte k internetu a synchronizujete výdaje.
  • Můžete si stáhnout dokumenty, které jsou připojeny k části Přílohy v části Cesty, Žádosti o nákup a Zálohy.

Aktualizace aplikace pro iOS

Pokud je vaše organizace integrována s GetThere, můžete vytvářet výlety s rezervacemi pomocí GetThere přímo z vaší aplikace pro iOS.


    • Related Articles

    • Rychlé zasílání zpráv Zoho Desk | Aktualizace produktu | 23. května

      Dobrý den všem, s radostí přinášíme aktualizace produktů pro tento měsíc, ve kterých vás seznámíme s významnými novinkami v modulu Instant Messaging. Doufám, že vám tyto informace pomohou při dalším používání našeho modulu IM k rozšíření vašich ...
    • Zoho Learn | Aktualizace produktu | 1. čtvrtletí 2023

      Jsme nadšeni, že můžeme oznámit řadu nových funkcí a vylepšení, které jsme vydali od ledna 2023. Čtěte dále a objevte nejnovější aktualizace Zoho Learn. Propojte články s lekcemi Zoho Learn nyní nabízí integraci mezi vašimi příručkami a kurzy. Články ...
    • Zoho Marketing Automation: Nejnovější aktualizace

      Tyto aktualizace jsou určeny výhradně pro zlepšení funkčnosti u aplikace a jsou k dispozici pouze pro Zoho Marketing Automation 2.0. 1. Doporučování produktů - Tato funkce je určena především pro marketéry, kteří propojili své obchody Shopify, ...
    • Zoho Analytics: Aktualizace produktů - listopad 2023

      Dobrý den, partneři, s potěšením vám tento měsíc oznamujeme několik klíčových aktualizací, které zlepší práci vašich zákazníků s BI. Zde je přehled nových funkcí. Pokročilá analýza pro Jotform Pokročilá analytika pro Jotform vám umožní porozumět ...
    • Aktualizace produktu Zoho Bookings: Sjednocení kalendáře

      Všimli jsme si diskuzí kolem integrace Kalendáře a synchronizace událostí. No není třeba řešit dál. Dali jsme si kus práce na tom, abychom všechny akce shromáždili na jednom místě, vylepšili UX a zavedli opatření, abychom uživatele upozornili, pokud ...