Zoho Desk: Zavedení ticketingu rodič-dítě

Zoho Desk: Zavedení ticketingu rodič-dítě

Zavedli jsme systém ticketů "rodič-dítě", který pomáhá týmům zákaznického servisu zajistit efektivní řešení problémů zahrnujících více souvisejících ticketů. Nyní můžete opakující se a vzájemně propojené tickety spojovat do jednotek "rodič-dítě", pracovat na nich souběžně a nabízet řešení rychleji, jako tým.

To pomáhá vašim agentům řešit mnoho zákaznických problémů současně, aniž by byli zahlceni a ztráceli produktivitu. Propojení tiketů prostřednictvím funkce rodič-dítě pomáhá synchronizovat tyto konverzace a minimalizovat dobu řešení.

Proč potřebujete ticketing rodič-dítě?

Ve scénářích, kdy existují opakující se tikety na podobná témata od více zákazníků nebo kdy existuje několik dílčích tiketů pro jeden hlavní tiket pro jednoho zákazníka, bude snazší je kategorizovat a řešit současně. Ticketing rodičů a dětí je nový způsob, jak takové tikety efektivněji odbavit.

Vaše týmy mohou:

1) Nabídnout rychlejší řešení

2) Ušetřit čas na souvisejících tiketech a mohou se soustředit na kritické úkoly.

3) Mohou se lépe koordinovat v rámci členů týmu.






Jak ticketing nadřízených a podřízených zvýší produktivitu týmu?

Pracujte chytřeji a rychleji

Agenti, kteří pracují na více tiketech souvisejících se stejným problémem, mohou pomocí funkce rodič-dítě seskupit tyto konverzace pro snazší organizaci. Po vyřešení problému může agent zavřít nadřazený tiket a všechny související podřízené tikety se automaticky uzavřou. To pomůže vašim týmům řešit tikety rychleji a efektivněji.



Spolupráce s kontextem
Všechny související tikety lze kategorizovat jako nadřazené nebo podřízené. To pomůže agentům rozdělit tikety do skupin, které sdílejí stejný kontext, a efektivně řešit tyto související problémy. Tím se zajistí, že žádný tiket nebude opomenut a všechny požadavky budou systematicky uzavřeny.



Maximalizace efektivity
Vzhledem k tomu, že tikety lze seskupovat a uzavírat společně, mohou agenti ušetřit čas a věnovat se více požadavkům zákazníků. Tím se zvýší produktivita a celková efektivita týmů zákaznických služeb.




Příklad: Podnikání v oblasti elektronického obchodování

U online prodejců je běžné, že od zákazníka obdrží více tiketů týkajících se jednoho produktu nebo objednávky. Představte si například, že si zákazník objedná tři položky. Nejprve odešle požadavek na kontrolu časového harmonogramu dodání. Poté produkty obdrží, ale zjistí, že jedna z položek je vadná a je třeba ji vrátit a vrátit peníze, zatímco další je třeba vyměnit za jinou variantu.

Zákazník může pro každý problém podat nový ticket, ale pro efektivní vyřešení by měly být všechny vyřízeny společně. Tyto požadavky lze propojit prostřednictvím nadřazených a podřazených tiketů, aby všichni agenti, kteří se danou záležitostí zabývají, měli k dispozici všechny souvislosti a přistupovali k situaci vhodným způsobem.

Tým podpory může řešit a uzavírat podřízené tikety jeden po druhém a rodičovský tiket se automaticky uzavře, jakmile jsou všechny podřízené tikety vyřešeny. Seskupování souvisejících tiketů pomáhá předcházet neúmyslným prodlevám, zjednodušuje proces řešení a zajišťuje, že všechny tikety budou uzavřeny ve správný čas.

Řešení tiketů nadřízených a podřízených:

  • Uzavření nadřazeného tiketu vyřeší také všechny související podřízené tikety.

  • Nadřazený tiket se také automaticky uzavře, pokud jsou vyřešeny všechny související podřízené tikety. To pomáhá šetřit čas a zároveň zajišťuje správné uzavření tiketů.

Přečtěte si dokument nápovědy o řešení tiketů s rodiči a dětmi, kde se dozvíte více.

Poznámka:

1)
Funkce je k dispozici ve verzích Professional a Enterprise aplikace Zoho Desk a bude k dispozici zákazníkům s předčasným přístupem na vyžádání.

2)
Tickety rodič-dítě jsou k dispozici ve všech DC.

Kliknutím na níže uvedený odkaz vznesete požadavek na vyzkoušení nové funkce.