Zoho Desk: Pomozte zákazníkům najít obsah, který potřebují

Zoho Desk: Pomozte zákazníkům najít obsah, který potřebují

Ahoj všichni,

Rychlé vyhledávání v článcích Zoho Desk pro mobilní SDK ASAP je tady!



Uživatelé mohou vyhledávat slova nebo fráze v rámci konkrétního článku a najít tak nejrelevantnější obsah na základě svých potřeb a problému, se kterým se potýkají. Například uživatel, který čte článek o technické podpoře, může chtít vyhledat "Windows" nebo "Android", aby našel informace specifické pro své zařízení.

Obsah je král

Neustále slýcháme, že "obsah je král", ale přemýšleli jste někdy o tom, co to znamená podporovat obsah? Dva nejdůležitější aspekty jsou kvalita a kvantita. Každá část obsahu ve vaší znalostní bázi, včetně všech kopií, obrázků, videí a příloh, by měla být bez překlepů, mít konzistentní a snadno pochopitelné formátování a poskytovat dostatek informací k pokrytí dané problematiky. Také byste měli čtenářům usnadnit nalezení toho, co hledají, pomocí jednoduchého vyhledávání v článku.

Jak optimalizovat vyhledávání v článku

K vyhledávání informací týkajících se problémů vznesených v konkrétních tiketech můžete nyní použít aplikaci Centrum nápovědy ASAP. Pokud máte více značek, pak vyhledávání v článku prozkoumá centrum nápovědy spojené s příslušnou značkou. Značku můžete změnit a vyhledávat obsah centra nápovědy pro jinou značku.

Položte si otázku: "Jaký typ obsahu se zákazníci snažili najít?" nebo "Na jaké otázky se snažili odpovědět při hledání tohoto výrazu?" To pomůže určit typ vyhledávání obsahu, který by zákazníci považovali za nejužitečnější.



Zvažme několik možných scénářů:

- Pokud uživatel hledal výraz "integrace", mohl by chtít najít článek s návodem, který podrobně popisuje kroky k integraci vaší aplikace s ostatními.
- Někdo, kdo hledá termín "produktivita", může hledat osvědčené postupy, které může sdílet se svým týmem a které mu pomohou pracovat efektivně.
- Pokud je vyhledávaným termínem "mobilní", uživatel možná bude chtít zjistit, zda máte mobilní verzi SDK aplikace.

Proč byste měli integrovat vyhledávání v článcích do své znalostní báze?

Zákazníci mohou mít při vyhledávání nápovědy různé preference. Někteří zákazníci dávají přednost samostatnému vyhledávání odpovědí, zatímco jiní dávají přednost hledání své otázky nebo problému v seznamu návrhů. Přidání centra nápovědy do mobilní sady ASAP SDK vám pomůže rozšířit zákaznickou podporu a umožní uživatelům, aby si pomohli sami přímo z mobilní aplikace. Viz dokument nápovědy.


Jak vyhledávání v článcích usnadňuje přístup k vašim článkům?

Vyhledávání v článcích umožňuje vašim uživatelům rychle najít nejrelevantnější obsah, který odpoví na jejich otázky, takže mohou sami řešit problémy a vyřešit je. Namísto čekání na odpověď agenta zákaznické podpory nebo pročítání všech potenciálně relevantních článků mohou uživatelé přejít přímo k řešení.
Pro aplikace React Native a Flutter jsme adoptovali funkci ASAP SDK pro převod textu na řeč.

Čekání je konečně u konce; vyzkoušejte si to hned!

Sledujte tento prostor pro další zajímavá vylepšení a aktualizace funkcí ASAP!