Zoho Desk – Změňte definici zákaznických zkušeností pomocí Blended Conversations

Zoho Desk – Změňte definici zákaznických zkušeností pomocí Blended Conversations

Funkce Blended Conversations v aplikaci Zoho Desk je tu!

Blended Conversation je výsledkem frameworku Instant Messaging a nástroje Guided Conversation bot builder, což je nízkokódová platforma pro samoobsluhu zákazníků. Rámec IM pomáhá firmám bezproblémově integrovat jakoukoli aplikaci pro zasílání zpráv (například WhatsApp, Telegram, LINE, WeChat, Messenger nebo Instagram) se službou Zoho Desk. Mezitím Guided Conversations pro Zoho Desk umožňuje podnikovým uživatelům vytvářet robustní samoobslužné toky, které vedou zákazníky po celou dobu jejich cesty a posilují jejich vztahy se značkou.

Proč potřebujete konverzační roboty ?


Usnadnění komplexní podpory pro vaše zákazníky!

K botům lze přistupovat nepřetržitě z jakéhokoli zařízení. S platformou Zoho Desk Instant Messaging můžete snadno implementovat konverzační boty napříč různými kanály, jako jsou WhatsApp, Telegram, LINE a WeChat, a pomoci tak zákazníkům rychle a pohodlně dosáhnout řešení.

Představte si vývoj robotů od 60. let do současnosti; to, co bylo kdysi fantazií, je dnes součástí našeho každodenního života.

Co je to bot zákaznického servisu?

Bot zákaznického servisu využívá umělou inteligenci a pravidla pro zpracování přirozeného jazyka, aby porozuměl dotazům zákazníků a poskytl jim rychlé a relevantní odpovědi. Boti získávají data z často kladených otázek a článků znalostní báze a odpovídají na jednoduché otázky preferovaným tónem.

Proč si pro svou firmu vybrat službu Blended Conversations?

  • Poskytování účinné podpory.

  • Zlepšete SLA.

  • Zlepšete uživatelskou zkušenost.

  • Efektivně přidělovat zdroje.

  • Snížit počet opakujících se úkolů.

  • Zvýšit produktivitu zaměstnanců.

  • Usnadnit kontextovou podporu.

Jsme rádi, že můžeme představit novou funkci Blended Conversations, která plynule kombinuje možnosti konverzací s boty s lidskými konverzačními schopnostmi.

Blended Conversations od Zoho Desk pomáhá agentům delegovat manuální a opakující se/transakční úkoly na roboty. Díky snadnému nasazení botů, které nevyžaduje žádnou externí pomoc, umožňuje Blended Conversations od společnosti Zoho Desk značkám rozšiřovat své konverzační služby a podporovat vyšší produktivitu agentů.

Harmonické přátelství mezi lidmi a roboty.

Boti mohou šetřit čas agentů rychlým řešením běžných otázek a sběr detailů může agentům pomoci soustředit se na složitější problémy.
Když se jednoduché otázky stanou složitějšími nebo zákazník požádá o živou interakci, chatovací boti mohou konverzaci předat agentovi. Boti by také měli být dostatečně inteligentní, aby pochopili kontext konverzace a věděli, kdy zákazníkům navrhnout, aby chatovali s lidským agentem. Agenti mohou většinu manuálních a transakčních úkolů delegovat na boty a zároveň mít pod kontrolou celkový průběh služby. Jak říkají odborníci, hladký průběh konverzace pro zákazníky vyžaduje, aby lidští agenti a boty spolupracovali při řešení řady zákaznických problémů.

A to je vše

Smíšené konverzace jsou dalším krokem k vylepšené zákaznické cestě. Automatizace zákaznické podpory sice může zvýšit produktivitu a nabídnout pohodlí, ale osobní přístup zůstává klíčový.

Konverzační umělá inteligence může zákazníkům pomoci s širokou škálou úkolů a usnadnit zodpovídání velkého množství zákaznických dotazů - a učinit váš zákaznický servis téměř neomylným. Mít v pohotovosti lidského agenta je vždy rozumnější, protože lidé jsou nejlépe vybaveni k řešení určitých druhů interakcí se zákazníky.

Hybridní přístup bot + člověk je ideální pro optimalizaci interakcí se zákazníky a Instant Messaging je nejlepší možností, pokud jde o efektivní implementaci tohoto přístupu.

Mnozí si mysleli, že roboti s umělou inteligencí nahradí lidi. Ve skutečnosti se však jedná pouze o nový způsob komunikace se zákazníky.

Prozkoumejte způsoby, jak využít konverzační inteligenci pro spontánní zákaznickou podporu. Chcete-li začít s funkcí Bots in IM , přečtěte si tento dokument nápovědy .

Vyzkoušejte to hned 👉 Zaregistrujte se zde pro předběžný přístup nebo kontaktujte svůj kontakt PFC Group!