Zoho CRM : Snadné ověřování shody s předpisy pro e-maily

Zoho CRM : Snadné ověřování shody s předpisy pro e-maily

Představujeme vám významné aktualizace, které vylepšují procesy ověřování a ověřování e-mailů v systému Zoho CRM a dalších službách Zoho. Cílem těchto změn je posílit bezpečnost, zajistit soulad s oborovými standardy a zlepšit uživatelský komfort.

Jednotné ověřování doménSprávci již nebudou muset ověřovat domény odesílající e-maily zvlášť v různých produktech Zoho používaných v jejich organizaci. Záznamy SPF a DKIM aplikace Zoho CRM jsou nyní jednotné a kompatibilní s ostatními produkty Zoho, takže domény ověřené v jedné službě Zoho budou rozpoznány ve všech. To zjednodušuje proces ověřování a zvyšuje zabezpečení e-mailů.


  • Automatická identifikace doménDomény ověřené mimo Zoho CRM budou nyní automaticky identifikovány každých 48 hodin, čímž se sníží nároky na ruční práci. Pokud je doména v tomto období ověřena jinde, projeví se v Zoho CRM jako "Ověřená" maximálně do 48 hodin, což zajistí nepřetržité zabezpečení bez nutnosti dalšího nastavování.
Zjednodušený proces ověřováníDříve vyžadovalo ověřování domény v systému Zoho CRM ruční ověření e-mailové adresy připojené k doméně. Nyní, pokud je v rámci účtu Zoho CRM nalezena jakákoli ověřená e-mailová adresa uživatele nebo organizace, není již ruční ověření nutné, což zjednodušuje nastavení a správu.
  • Soulad s novými směrnicemi pro e-mailyPro splnění aktualizovaných směrnic společností Google a Yahoo se u domén odesílajících více než 5 000 e-mailů denně doporučuje nastavení DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance).


  • Zoho CRM nyní při přípravě na odesílání hromadných e-mailů vyzývá uživatele k nastavení DMARC, čímž zajišťuje dodržování pokynů pro odesílatele a minimalizuje narušení e-mailové komunikace.



  • Vylepšený panel důvěryhodnosti e-mailůNový panel důvěryhodnosti e-mailů upozorňuje na domény bez DMARC, což napomáhá rychlé identifikaci a řešení problémů s dodržováním předpisů. Tato funkce pomáhá udržovat důvěryhodnost e-mailu a zajišťuje bezproblémovou komunikaci.


Odhlášení z odběru jedním kliknutím

V souladu s nejnovějšími standardy nyní všechny propagační e-maily odesílané ze systému Zoho CRM obsahují možnost odhlášení jedním kliknutím. Tento doplněk je v souladu se standardy RFC a požadavky společností Google a Yahoo platnými od 1. června 2024, což zvyšuje pohodlí uživatelů a snižuje počet stížností na spam.

Tyto aktualizace znamenají závazek společnosti Zoho CRM zlepšovat zabezpečení e-mailů, dodržování předpisů a uživatelský komfort. Oceňujeme vaši spolupráci při přijímání těchto vylepšení, která zajistí bezproblémovou a spolehlivou e-mailovou komunikaci. Další podrobnosti o implementaci těchto změn naleznete v našich zdrojích podpory nebo se obraťte na náš tým zákaznických služeb.




Chcete-li získat individuální pomoc s aplikací nebo implementací, obraťte se na společnost PFC.com ještě dnes a nechte nás, abychom vám pomohli optimalizovat vaše obchodní procesy.


    • Related Articles

    • Notebook pro Zoho CRM

      Jsme rádi, že vám můžeme představit Notebook pro Zoho CRM. S všestranným Zoho CRM a skvělým Zoho Notebookem nyní můžete využívat bohaté funkce včetně různých formátů poznámek, možnosti spolupracovat s ostatními uživateli a upraveného zobrazení pro ...
    • Zoho CRM: Dynamické filtry pro vyhledávací pole

      jsme rádi, že se můžeme podělit o naše nejnovější doplňky k vyhledávacím filtrům: zavádíme dynamická kritéria filtru. Představte si tento scénář, kdy manažer prodeje dokončuje složitý obchod a potřebuje zapojit odborníka na danou oblast (SME) pro ...
    • Oznámení změny způsobu výpočtu hodnot null ve vzorcích v Zoho CRM

      Jak všichni víte, pole vzorce je všestranné pole, které vám umožňuje provádět různé výpočty, od jednoduché matematiky přes zřetězení až po porovnávání hodnot polí. Chcete-li se dozvědět více o různých možnostech polí vzorců, přečtěte si Datové typy v ...
    • Zoho CRM a Zoho Projects: vylepšená integrace - novinky

      Novinky v aktualizaci: Konfigurace klienta Vylepšili jsme přehlednost informací o klientech přidáním specifické sekce Konfigurace klienta. Funkce mapování klientů byla sice k dispozici v předchozím nastavení, ale nebyla uživatelům explicitně ...
    • Představujeme zcela novou konfiguraci e-mailu Zoho CRM

      Vážení, Jsme nadšeni, že můžeme oznámit vydání nové konfigurace e-mailu Zoho CRM, která obsahuje řadu úžasných nových funkcí a vylepšení, která změní způsob, jakým spravujete svůj e-mail. Bez dalších řečí se pojďme rychle podívat na nejdůležitější ...