Zoho CRM: Představujeme první nativní integrace v sandboxu vašeho CRM - Zoho Survey & Zoho Social

Zoho CRM: Představujeme první nativní integrace v sandboxu vašeho CRM - Zoho Survey & Zoho Social

Sandboxy nabízejí bezpečný způsob replikace produkčního prostředí, který umožňuje bezrizikové testování, školení a zdokonalování procesů před provedením skutečných změn. Jedním z výrazných nedostatků sandboxu Zoho CRM je podpora integrace, která by výrazně usnadnila testování s produkčními daty a nasazení integrací.

Abychom zahájili cestu k odstranění tohoto nedostatku, přidáváme do funkce sandboxu CRM podporu pro aplikace Zoho Survey a Zoho Social. Jedná se o první nativní integrace podporované v sandboxu a jsme na dobré cestě přidat v budoucnu podporu dalších nativních integrací.

Jak přistupovat k integracím v sandboxu?

Obecně platí, že uživatelé mohou sandbox využít k testování svých integrací a poté je nasadit do produkčního prostředí. Po nasazení bude integrace přesunuta do produkčního prostředí a zcela odstraněna ze sandboxu. Aktualizace integrace prostřednictvím sandboxu tedy není možná.


Testování a nasazení aplikace Zoho Survey v sandboxu CRM

Integrace aplikace Zoho Survey v sandboxu probíhá stejně jako integrace ve skutečném produkčním nastavení. Můžete si vyzkoušet odesílání průzkumů zákazníkům bez skutečného odesílání e-mailů, zjistit případné problémy a zaškolit nové obchodní zástupce před skutečným nasazením.


Testování a nasazení aplikace Zoho Social v sandboxu CRM

Pomocí integrace aplikace Social můžete sledovat konverzace své značky, přidávat nové potenciální zákazníky ze stránek sociálních médií nebo kliků, automatizovat odpovědi pomocí pravidel sociálních pracovních postupů atd. Než se do toho pustíte doopravdy, můžete integrovat sandbox CRM se službou Zoho Social. Nyní můžete nástroj vyzkoušet s fiktivními účty, seznámit se s kartou Social a doladit své procesy. Jakmile budete s integrací spokojeni, můžete ji rychle nasadit do produkčního prostředí. Uživatelé s oprávněním k integraci do sociálních sítí (Social Admin a Personal Social Profiles) a oprávněním Manage sandbox budou moci integraci nasadit do produkčního prostředí.



Body k zapamatování

Vzhledem k tomu, že účet Zoho Survey/Social může být v daném okamžiku připojen pouze k jednomu účtu CRM (produkčnímu nebo sandboxu), mějte na paměti následující body:
  • Sandbox používejte k testování čerstvé integrace Zoho Survey/Social.
  • Po nasazení integrace do produkčního prostředí bude integrace z účtu v sandboxu odstraněna.
  • Stávající integrace Zoho Survey/Social v produkčním prostředí nebude při vytváření nebo obnově sandboxu zkopírována do sandboxu.
  • Pokud máte v produkčním prostředí existující integraci Zoho Survey/Social, můžete v sandboxu integrovat další účet Survey/Social. To vám pomůže vyzkoušet Survey/Social nebo zaškolit zaměstnance v bezpečném prostředí.

Omezení

Upozorňujeme, že pokud je stávající integrace propojena s produkčním prostředím, nebudete s ním moci nasadit žádné změny. Abyste tak mohli učinit, museli byste stávající integraci v produkčním prostředí deaktivovat.

    • Related Articles

    • Zoho CRM a Zoho Projects: vylepšená integrace - novinky

      Novinky v aktualizaci: Konfigurace klienta Vylepšili jsme přehlednost informací o klientech přidáním specifické sekce Konfigurace klienta. Funkce mapování klientů byla sice k dispozici v předchozím nastavení, ale nebyla uživatelům explicitně ...
    • Notebook pro Zoho CRM

      Jsme rádi, že vám můžeme představit Notebook pro Zoho CRM. S všestranným Zoho CRM a skvělým Zoho Notebookem nyní můžete využívat bohaté funkce včetně různých formátů poznámek, možnosti spolupracovat s ostatními uživateli a upraveného zobrazení pro ...
    • Oznámení změny způsobu výpočtu hodnot null ve vzorcích v Zoho CRM

      Jak všichni víte, pole vzorce je všestranné pole, které vám umožňuje provádět různé výpočty, od jednoduché matematiky přes zřetězení až po porovnávání hodnot polí. Chcete-li se dozvědět více o různých možnostech polí vzorců, přečtěte si Datové typy v ...
    • Zoho CRM: Dynamické filtry pro vyhledávací pole

      jsme rádi, že se můžeme podělit o naše nejnovější doplňky k vyhledávacím filtrům: zavádíme dynamická kritéria filtru. Představte si tento scénář, kdy manažer prodeje dokončuje složitý obchod a potřebuje zapojit odborníka na danou oblast (SME) pro ...
    • Představení pole Hlasový záznam v modulu hovorů

      Vážení uživatelé Zoho aplikací, Jsme tu s menší, ale užitečnou aktualizací týkající se modulu volání. Jak možná víte, modul Hovory v Zoho CRM vám umožňuje spravovat všechny typy hovorů ve vaší organizaci – odchozí, příchozí i zmeškané. Můžete také ...