Zoho CRM: Nové aktualizace pro bezproblémovou správu chyb v průvodcích CRM

Zoho CRM: Nové aktualizace pro bezproblémovou správu chyb v průvodcích CRM

Dobrý den,

jsme rádi, že vám můžeme představit některá vylepšení našich průvodců, která zajistí plynulejší a intuitivnější práci s nimi, a která se zaměřují především na pomoc při řešení chyb, s nimiž se setkáváte při vytváření průvodců, a na některé další možnosti.

Nejprve krátké připomenutí: Průvodci v systému Zoho CRM již dlouho pomáhají zefektivnit složité procesy. I když byly vždy důležitým nástrojem, uvědomovali jsme si, že někteří uživatelé se potýkali s problémy způsobenými chybami, které mohly způsobit přerušení toku, nechtěné smyčky a další problémy, které prodlužovaly dobu publikování a používání průvodce. Řešení těchto problémů se stalo naší hlavní prioritou. Nyní jsme přepracovali naše průvodce tak, aby vás provedli možnými úskalími a často je za vás automaticky opravili.

Vydejme se tedy k vylepšením!

Vylepšené zpracování chyb pro tlačítko "Uložit"
Dříve, když v uživatelském rozhraní nebylo přítomno tlačítko "uložit", docházelo k častým chybám, které neumožňovaly průvodce uložit. Pro řešení tohoto problému byl nastaven proces, který při zjištění chyby vede uživatele k jejímu vyřešení. To lze provést buď nastavením stávajícího tlačítka jako "uložit", nebo přidáním nového tlačítka "Uložit". Tím je zajištěno, že každá cesta v průvodci má alespoň jedno tlačítko pro uložení, aby bylo možné průvodce uložit.


Upřednostnění podstatných polí
Noví průvodci byli aktualizováni tak, aby bylo zajištěno, že všechny podstatné informace budou zachyceny již na začátku procesu. To zahrnuje jak systémem definovaná povinná pole, tak uživatelem definovaná povinná pole. Umístěním těchto povinných polí na první obrazovku může uživatel ihned poskytnout všechny potřebné informace.

Oznámení pro sirotčí obrazovky
V minulosti mohly obrazovky, které nebyly připojeny k hlavnímu toku průvodce, způsobit problémy s funkčností průvodce. Nyní, pokud je některá z těchto "osiřelých obrazovek" zjištěna, bude uživatel upozorněn a dostane možnost ji buď odstranit, nebo znovu připojit k toku průvodce, ale přítomnost osiřelé obrazovky již není překážkou v práci. Bude mu umožněno pokračovat v ukládání průvodce.

Zjednodušení funkčnosti tlačítek
Tlačítka, která nevedou na novou obrazovku nebo k uložení záznamu, by mohla vést ke zmatkům. Abychom to vyřešili, zavedli jsme systém, který automaticky odstraní všechna tlačítka, která nejsou jasně definována. To pomůže zajistit, aby průvodci byli snadno pochopitelní a navigovatelní. Kromě toho jsme také zavedli systém, který vás upozorní, pokud se cesty v průvodci zacyklí zpět do výchozího bodu. To pomůže zabránit vzniku neúmyslných smyček a zajistí, že vaši průvodci budou co nejefektivnější.


Kromě těchto vylepšení v oblasti zefektivnění chyb jsme do průvodců přidali také dvě nové funkce, které rozšíří jejich možnosti.

Podpora záznamu obrázků v Průvodcích
Mít k údajům o záznamu obrázek je nezbytné v každém obchodním scénáři, ať už se jedná o fotografii leadů, kontaktů nebo obrázek produktu. Pomáhá vám konkrétně identifikovat záznam.
Ve standardním rozložení jste vždy měli možnost nahrát obrázek záznamu a nyní jsme tuto možnost přidali do Průvodců.


Přizpůsobení navigace klávesou "Tab"
Nyní můžete nastavit pořadí, v jakém se bude navigovat pomocí klávesy "Tab" (tabulátor) - tj. po kliknutí na tlačítko "Tab" si můžete vybrat, zda se budou pole vybírat zleva doprava, nebo shora dolů. To je užitečné v podstatě k tomu, abyste svým obchodním zástupcům nebo uživatelům CRM mohli diktovat vyplňování záznamů v určitém pořadí. Pro lepší pochopení použití se podívejte na následující GIF.
To je o vylepšeních vše. Dejte nám prosím vědět své názory a zpětnou vazbu v komentářích.


    • Related Articles

    • Notebook pro Zoho CRM

      Jsme rádi, že vám můžeme představit Notebook pro Zoho CRM. S všestranným Zoho CRM a skvělým Zoho Notebookem nyní můžete využívat bohaté funkce včetně různých formátů poznámek, možnosti spolupracovat s ostatními uživateli a upraveného zobrazení pro ...
    • Oznámení změny způsobu výpočtu hodnot null ve vzorcích v Zoho CRM

      Jak všichni víte, pole vzorce je všestranné pole, které vám umožňuje provádět různé výpočty, od jednoduché matematiky přes zřetězení až po porovnávání hodnot polí. Chcete-li se dozvědět více o různých možnostech polí vzorců, přečtěte si Datové typy v ...
    • Zoho CRM: Dynamické filtry pro vyhledávací pole

      jsme rádi, že se můžeme podělit o naše nejnovější doplňky k vyhledávacím filtrům: zavádíme dynamická kritéria filtru. Představte si tento scénář, kdy manažer prodeje dokončuje složitý obchod a potřebuje zapojit odborníka na danou oblast (SME) pro ...
    • Zoho CRM a Zoho Projects: vylepšená integrace - novinky

      Novinky v aktualizaci: Konfigurace klienta Vylepšili jsme přehlednost informací o klientech přidáním specifické sekce Konfigurace klienta. Funkce mapování klientů byla sice k dispozici v předchozím nastavení, ale nebyla uživatelům explicitně ...
    • Zoho Analytics: Nové funkce budou spuštěny v prosinci 2023

      Pokročilá analýza pro Typeform Služba Zoho Analytics vám poskytuje sofistikované reportovací a analytické funkce nad daty, která shromažďujete pomocí Typeform. Služba Zoho Analytics poskytuje komplexní přehled a umožňuje analyzovat odpovědi na ...