Zoho CRM: Nastavení limitů pracovní zátěže v CRM pomocí funkce Assignment Threshold

Zoho CRM: Nastavení limitů pracovní zátěže v CRM pomocí funkce Assignment Threshold

Jste svědky skutečných problémů, kterým prodejní týmy čelí, když jsou přetíženy úkoly. Tyto problémy obvykle zahrnují:
  • Vedoucí oddělení, kteří žonglují s více klienty
  • obchodní manažeři, kteří se snaží efektivně rozdělit zdroje
  • Zástupci pro rozvoj prodeje, kteří se topí v nových potenciálních zákaznících, a tak dále.
Toto přetížení může ochromit produktivitu, zničit morálku a poškodit kvalitu spolupráce se zákazníky.
Rádi bychom vám představili novou funkci pro vyvážení pracovní zátěže vašich zaměstnanců: Assignment Threshold.
Jak název napovídá, můžete nyní kontrolovat, kolik záznamů bude vašim zaměstnancům přiděleno, a automatizovat pravidelné přeřazování záznamů, které tento limit překročí.

Jak vám to pomůže?

Řekněme, že vaše organizace zažila náhlý prudký růst a objem příchozích záznamů zahlcuje vaše obchodní zástupce, kteří mají problém stanovit si priority a zvládnout rychlý nárůst své pracovní zátěže.
  • Nastavení limitů pro nové záznamy přiřazené uživateli
    Pomocí funkce Assignment Threshold můžete každému obchodnímu zástupci nastavit limit na počet nově přiřazených leadů za den, týden nebo měsíc.


    Při zavedení přiměřeného limitu mohou obchodní zástupci provádět důkladný průzkum, přizpůsobit svůj přístup jednotlivým klientům a poskytovat rychlé následné kroky - v konečném důsledku se tak zvýší jejich šance na uzavření obchodu.
  • Nastavte limit nevyřízených zakázek
    V některých případech může být pracovní zátěž stále vysoká kvůli nevyřízené práci - například kvůli potenciálním zákazníkům, které vaši obchodní zástupci ještě nekontaktovali. V takovém případě můžete do limitu zahrnout limit nevyřízených zakázek.
    Po jeho zavedení budou vašim zástupcům přidělovány nové leady až po kontrole tohoto limitu nevyřízených případů a denního/týdenního/měsíčního limitu.
  • Automatické přerozdělování nadbytečných záznamů
    Nadbytečné záznamy jsou přiřazeny výchozímu příjemci - například manažerovi prodeje. Abychom automatizovali úkol pravidelného rozdělování těchto leadů, zahrnuli jsme možnost automatického přerozdělování v rámci určitého limitu.
  • Nastavení maximální doby, po kterou zůstanou záznamy nepřidělené
    Potřebujeme najít rovnováhu mezi snahou chránit naše obchodní zástupce a potřebou poskytovat rychlou odezvu na naše svodky. Pokud vedení zůstalo delší dobu u výchozího přiřazovatele, bude přiřazeno obchodnímu zástupci, i když překročí jeho prahovou hodnotu.
    Pomocí funkce Assignment Threshold můžete nastavit a znovu nastavit limity pro svůj tým, abyste zajistili vysokou kvalitu jeho práce a zároveň zabránili vyhoření a zachovali morálku.
Další informace o prahových hodnotách úkolů naleznete v části Prahové hodnoty úkolů.

Limity
  • Maximální počet prahových hodnot na modul:
    Vývojář - 5
    Profesionál - 20
    Enterprise (včetně CRM Plus, Zoho One) - 30
    Ultimate - 30
  • Maximální počet uživatelů na jeden práh přiřazení: 500

    • Related Articles

    • Oznámení změny způsobu výpočtu hodnot null ve vzorcích v Zoho CRM

      Jak všichni víte, pole vzorce je všestranné pole, které vám umožňuje provádět různé výpočty, od jednoduché matematiky přes zřetězení až po porovnávání hodnot polí. Chcete-li se dozvědět více o různých možnostech polí vzorců, přečtěte si Datové typy v ...
    • Notebook pro Zoho CRM

      Jsme rádi, že vám můžeme představit Notebook pro Zoho CRM. S všestranným Zoho CRM a skvělým Zoho Notebookem nyní můžete využívat bohaté funkce včetně různých formátů poznámek, možnosti spolupracovat s ostatními uživateli a upraveného zobrazení pro ...
    • Zoho CRM a Zoho Projects: vylepšená integrace - novinky

      Novinky v aktualizaci: Konfigurace klienta Vylepšili jsme přehlednost informací o klientech přidáním specifické sekce Konfigurace klienta. Funkce mapování klientů byla sice k dispozici v předchozím nastavení, ale nebyla uživatelům explicitně ...
    • Zoho CRM: Dynamické filtry pro vyhledávací pole

      jsme rádi, že se můžeme podělit o naše nejnovější doplňky k vyhledávacím filtrům: zavádíme dynamická kritéria filtru. Představte si tento scénář, kdy manažer prodeje dokončuje složitý obchod a potřebuje zapojit odborníka na danou oblast (SME) pro ...
    • Zoho Analytics: Nové funkce budou spuštěny v prosinci 2023

      Pokročilá analýza pro Typeform Služba Zoho Analytics vám poskytuje sofistikované reportovací a analytické funkce nad daty, která shromažďujete pomocí Typeform. Služba Zoho Analytics poskytuje komplexní přehled a umožňuje analyzovat odpovědi na ...