Zoho CRM: Cadences Studio přináší interakce s automatizovanými následnými kroky

Zoho CRM: Cadences Studio přináší interakce s automatizovanými následnými kroky

Co je Cadences Studio?

Cadences Studio v Zoho CRM automatizuje a zefektivňuje procesy sledování zákazníků. Umožňuje uživatelům vytvářet cílenou, sekvenční komunikaci, jako jsou e-maily, hovory nebo úkoly, na základě interakcí a chování zákazníků. Je ideální pro profesionály v oblasti prodeje a marketingu a udržuje konzistentní, personalizované následné kontakty s potenciálními zákazníky, dokud není dosaženo požadovaného výsledku.


Cadences Studio v systému Zoho CRM je více než jen automatizační nástroj pro následná opatření; je to transformační řešení pro správu interakcí se zákazníky.

Dříve řada vzájemných interakcí v komunikaci se zákazníkem znamenala vytvoření několika oddělených pracovních postupů s použitím různých polí a podmínek. Cadences Studio toto zjednodušuje a umožňuje zvládnout to, k čemu bylo dříve potřeba několik pracovních postupů, pomocí jediného strukturovaného procesu.

Vezměme si případ, kdy posíláte několik e-mailů k nějaké události. Chcete je přestat posílat, jakmile zákazník odpoví nebo jakmile uplyne datum události. Dříve to vyžadovalo nastavení mnoha pracovních postupů, z nichž každý měl své podmínky. Cadences Studio to zjednodušuje tím, že nabízí jedinou platformu. Tato jediná platforma zastane práci mnoha různých pracovních postupů, což šetří čas a snižuje složitost.

Je to strategický přínos, pečlivě navržený tak, aby vylepšil vaše marketingové a prodejní strategie, a umožňuje vám personalizovat interakce s každým zákazníkem, od jeho první interakce s vaším následným sledováním až nakonec po jeho odhlášení z procesu.

Skutečná síla Cadences Studia spočívá v jeho schopnosti transformovat různé obchodní scénáře.

Cadences Studio je díky své přizpůsobivosti vhodné pro různá odvětví. Ať už jde o sběr zpětné vazby od zákazníků e-shopu, správu schůzek ve zdravotnictví, aktualizaci uživatelů SaaS o nových funkcích nebo zapojení potenciálních zákazníků v oblasti nemovitostí, Cadences Studio lze přizpůsobit tak, aby splňovalo tyto různorodé požadavky.
  • Nemovitosti: Rychle reagujte na poptávky, plánujte návštěvy nemovitostí a pečujte o potenciální zákazníky pomocí správných informací ve správný čas. Cadences Studio pomáhá realitním kancelářím přeměnit více potenciálních zájemců na spokojené majitele domů a posouvá je na špičku trhu.
  • Elektronický obchod: Představte si, že po každém nákupu shromažďujete cennou zpětnou vazbu od zákazníků, automaticky vyvoláváte recenze a proaktivně řešíte problematické stavy. Cadences Studio pomáhá internetovým prodejcům rozvíjet vztahy se zákazníky a neustále se zlepšovat.
Klíčové momenty aplikace Cadences Studio
  • Automatizované sekvenční následné akce
    Firmy mohou vytvořit automatizované sekvence akcí, které se aktivují podle reakcí zákazníků nebo jejich nepřítomnosti. Například pokud zákazník otevře e-mail, ale neodpoví na něj, může být automaticky odeslán následný e-mail. Stejně tak, pokud se e-mail vrátí, může být na základě předem stanovené konfigurace procesu odeslán jiný e-mail.


  • Inteligentní automatizace
    Inteligentní automatizace aplikace Cadences Studio nekončí u následných e-mailů. Automaticky odstraňuje záznamy, které dosáhly požadovaného výsledku, čímž maximalizuje efektivitu vašeho týmu a zaměřuje vaše úsilí na nejdůležitější interakce.


  • Více možností následných opatření
    Rozšiřte svou komunikaci nad rámec tradičních e-mailových reakcí využitím aplikace Cadences Studio. Tato platforma vám umožní bez námahy začlenit vedle e-mailových zpráv také telefonické hovory a úkoly, což vede k rozmanitým a personalizovaným zkušenostem, které odpovídají preferencím každého zákazníka.

  • Robustní analytika
    Získejte důkladný přehled o zapojení zákazníků díky pokročilé analytice, kterou nabízí Cadences Studio. Sledujte účinnost kampaní a chování zákazníků a získejte cenné poznatky. Tyto analýzy jsou nezbytné pro optimalizaci strategií a zlepšení zapojení a slouží jako spolehlivý nástroj pro neustálé zlepšování úsilí o zapojení zákazníků.

Konfigurace a využití
Nastavení aplikace Cadences Studio zahrnuje výběr cílové skupiny a konfiguraci až tří typů následných kampaní (e-maily, úkoly a hovory), přičemž každá z nich má specifické možnosti konfigurace, které vyhovují vašim jedinečným potřebám kampaně.

Konfigurace aplikace Cadences Studio je zjednodušený proces:
  • Výběr cílového publika
    Výběr mezi ručním zápisem nebo vlastními zobrazeními ve zvoleném modulu. To umožňuje přesné zacílení a efektivní provedení kampaně.


  • Konfigurace prvního sledování
    První následné sledování můžete nakonfigurovat jako e-mail, úkol nebo hovor. Můžete také zvolit, kdy má být první následná kontrola spuštěna.


  • Konfigurace následných opatření s odezvou
    Následná opatření v rámci procesu lze složitě konfigurovat na základě akcí provedených v předchozím následném opatření. Pokud je například e-mail v prvním následném opatření otevřen nebo na něj kliknuto, můžete nastavit, aby následné následné opatření bylo personalizovaným hovorem nebo úkolem, v závislosti na interakci zákazníka.

Shrnuto a podtrženo, Cadences Studio vám umožňuje automatizovat a personalizovat komunikaci a zapojení potenciálních zákazníků, čímž zvyšuje efektivitu a účinnost vaší strategie CRM a v konečném důsledku podporuje pevnější vztahy se zákazníky a lepší obchodní růst.

Kliknutím sem si můžete vyžádat předběžný přístup k aplikaci Cadences Studio.

    • Related Articles

    • Zoho CRM a Zoho Projects: vylepšená integrace - novinky

      Novinky v aktualizaci: Konfigurace klienta Vylepšili jsme přehlednost informací o klientech přidáním specifické sekce Konfigurace klienta. Funkce mapování klientů byla sice k dispozici v předchozím nastavení, ale nebyla uživatelům explicitně ...
    • Zoho CRM: Dynamické filtry pro vyhledávací pole

      jsme rádi, že se můžeme podělit o naše nejnovější doplňky k vyhledávacím filtrům: zavádíme dynamická kritéria filtru. Představte si tento scénář, kdy manažer prodeje dokončuje složitý obchod a potřebuje zapojit odborníka na danou oblast (SME) pro ...
    • Notebook pro Zoho CRM

      Jsme rádi, že vám můžeme představit Notebook pro Zoho CRM. S všestranným Zoho CRM a skvělým Zoho Notebookem nyní můžete využívat bohaté funkce včetně různých formátů poznámek, možnosti spolupracovat s ostatními uživateli a upraveného zobrazení pro ...
    • Oznámení změny způsobu výpočtu hodnot null ve vzorcích v Zoho CRM

      Jak všichni víte, pole vzorce je všestranné pole, které vám umožňuje provádět různé výpočty, od jednoduché matematiky přes zřetězení až po porovnávání hodnot polí. Chcete-li se dozvědět více o různých možnostech polí vzorců, přečtěte si Datové typy v ...
    • Zoho CRM: Zvyšte efektivitu týmu díky integraci s MS Teams

      Dobrý den všem, Představte si, že jste uprostřed prodejní diskuse a potřebujete rychle odkázat na poznámku, kterou někdo přidal do záznamu CRM. Místo toho, abyste se hrabali v systému, můžete tento záznam okamžitě sdílet se svým kolegou přímo v ...