Zoho CRM: Agregační pole na základě podmínek v podformulářích

Zoho CRM: Agregační pole na základě podmínek v podformulářích

Dobrý den všem,

Rádi bychom vás informovali o nejnovějších vylepšeních našich možností agregace polí v podformulářích; vytváření agregovaných polí na základě podmínek!

Agregační pole je sloupec, na který byla použita matematická funkce. V případě potřeby můžete přidat agregační pole po zahrnutí sloupců. Zatím máme k dispozici tři typy agregačních polí pro dílčí formuláře:
  • Předdefinované funkce: Snadno použijete běžné matematické funkce, jako je SUMA, PRŮMĚR, MAXIMUM a MINIMUM.
  • Funkce vzorců: Přizpůsobte si agregáty pomocí personalizovaných výrazů vzorců.
  • Ruční zadávání: Mějte vše pod kontrolou díky ručnímu zadávání hodnot.

Co je nového?

Agregační pole založená na podmínkách : Nyní můžete svá agregační pole přizpůsobit na pokročilé úrovni. Kromě agregace dat můžete také stanovit konkrétní podmínky nebo kritéria, podle kterých se rozhoduje, které položky mají být do agregace zahrnuty. Tato funkce poskytuje přesnější kontrolu a umožňuje podrobnou analýzu dat.


Zde se blíže podíváme na klíčové novinky:
  • Agregace podle kritérií: Můžete nastavit konkrétní podmínky nebo kritéria, abyste filtrovali a upřednostňovali data, která jsou pro vás nejdůležitější, a ne jen shromažďovali obecné informace. Systém pak bude shromažďovat a agregovat pouze data, která tyto podmínky splňují.
  • Odlišné pohledy na data: Tato funkce je revoluční pro datové soubory, které zahrnují různé kategorie. Pokud máte data, která rozlišují mezi různými kategoriemi, například fotoaparáty a fotografická zařízení nebo tiskárny a skenery, můžete nyní tyto kategorie snadno oddělit a analyzovat jednotlivě, což zaručuje jasné a přesné poznatky.

Jak vám to pomůže?

  • Flexibilita: Vyberte si, zda chcete agregovat buď všechny hodnoty řádků, nebo jen konkrétní hodnoty na základě nastavených kritérií.
  • Přesnost: Díky novému vyskakovacímu oknu kritérií můžete určit, která pole dílčího formuláře chcete zohlednit, čímž zajistíte, že výsledky budou přesně odpovídat tomu, co potřebujete.

  • Efektivita: Při aktualizaci nebo vytváření nových záznamů systém chytře vypočítá buď všechny řádkové položky, nebo jen ty, které odpovídají vašim podmínkám.
To je o všech vylepšeních. Dejte nám prosím vědět své názory a připomínky v komentářích níže.


    • Related Articles

    • Zoho CRM: Dynamické filtry pro vyhledávací pole

      jsme rádi, že se můžeme podělit o naše nejnovější doplňky k vyhledávacím filtrům: zavádíme dynamická kritéria filtru. Představte si tento scénář, kdy manažer prodeje dokončuje složitý obchod a potřebuje zapojit odborníka na danou oblast (SME) pro ...
    • Oznámení změny způsobu výpočtu hodnot null ve vzorcích v Zoho CRM

      Jak všichni víte, pole vzorce je všestranné pole, které vám umožňuje provádět různé výpočty, od jednoduché matematiky přes zřetězení až po porovnávání hodnot polí. Chcete-li se dozvědět více o různých možnostech polí vzorců, přečtěte si Datové typy v ...
    • Představení pole Hlasový záznam v modulu hovorů

      Vážení uživatelé Zoho aplikací, Jsme tu s menší, ale užitečnou aktualizací týkající se modulu volání. Jak možná víte, modul Hovory v Zoho CRM vám umožňuje spravovat všechny typy hovorů ve vaší organizaci – odchozí, příchozí i zmeškané. Můžete také ...
    • Zoho CRM a Zoho Projects: vylepšená integrace - novinky

      Novinky v aktualizaci: Konfigurace klienta Vylepšili jsme přehlednost informací o klientech přidáním specifické sekce Konfigurace klienta. Funkce mapování klientů byla sice k dispozici v předchozím nastavení, ale nebyla uživatelům explicitně ...
    • Notebook pro Zoho CRM

      Jsme rádi, že vám můžeme představit Notebook pro Zoho CRM. S všestranným Zoho CRM a skvělým Zoho Notebookem nyní můžete využívat bohaté funkce včetně různých formátů poznámek, možnosti spolupracovat s ostatními uživateli a upraveného zobrazení pro ...