Zoho Analytics: Aktualizace produktu – duben 2023

Zoho Analytics: Aktualizace produktu – duben 2023

Jsme nadšeni, že můžeme oznámit novou sadu funkcí, které zákazníkům zlepší BI a analytické zkušenosti. Věnujte prosím chvilku jejich vyzkoušení a podělte se s námi o svůj názor.

Nové konektory podnikových aplikací

S potěšením oznamujeme vydání dvou nových konektorů podnikových aplikací.

Pokročilá analytika pro Odoo

Advanced Analytics for Odoo vám umožní získat úplný přehled o vašich obchodních operacích. Pomůže vám mít přehled o finančních výkazech, porozumět preferencím zákazníků pomocí prognóz poptávky, identifikovat rizika a navrhnout robustní obchodní strategie ke zvýšení příjmů, což vede ke zlepšení řízení dodavatelského řetězce.
Tento konektor je dodáván s více než 60 základními přehledy a řídicími panely, které vám pomohou s analýzou. Můžete si také vytvořit své vlastní sestavy a řídicí panely.

Pokročilá analytika pro reklamy na Instagramu

Pokročilý analytický konektor pro reklamy na Instagramu analyzuje efektivitu vašich reklam na Instagramu a hodnotu, kterou z nich získáváte. Poskytuje důležité informace o výsledcích kampaní a konverzních poměrech. S ním můžete vytvořit slibnou kampaň s většími znalostmi, která v konečném důsledku pomůže rozvoji vašeho podnikání.
Konektor je dodáván s unikátní sadou ručně vybrané sestavy a dashboardy což vám umožní snadno spustit analýzu.

Importujte data z Azure Data Lake a Microsoft SharePoint


Importujte data z Azure Data Lake

Zoho Analytics nyní podporuje import dat ze tří typů úložiště v Azure Data Lake: kontejnery, sdílené soubory a tabulky.

Importujte data ze SharePointu

Zoho Analytics rozšířila svou podporu o import dat z Microsoft SharePoint.

Migrace pracovního prostoru



Zoho Analytics vám umožňuje migrovat plán vašich pracovních prostorů mezi různými účty Zoho Analytics.

Kontingenční zobrazení

  • Nová možnost Přizpůsobit obrazovce se přidá do zobrazení Pivot a Souhrn. Tato možnost upraví šířku sloupce tak, aby se tabulka vešla přes celou obrazovku.
  • Je přidána nová možnost přizpůsobení Mezisoučet Označení. K štítku mezisoučtu můžete přidat předponu nebo příponu nebo můžete štítek upravit podle potřeby.  

Uživatelský filtr

Uživatelský filtr pro číselné sloupce nyní poskytuje Vypsat všechny hodnoty   volba. V tomto vylepšení bude jakákoli nová přidaná hodnota automaticky přidána k hodnotě filtru.  
Uživatelský filtr pro období skutečného data vám nyní umožňuje nastavit výchozí hodnotu filtru, která by měla být aplikována na přehledy. Dříve byla tato možnost dostupná pouze pro sezónní a relativní období.  

Osa grafu – typ měřítka

Nyní můžete vybrat typ měřítka, který by měl být aplikován na graf na základě rozsahu hodnot v datech. Níže jsou uvedeny typy škál podporované v Zoho Analytics.
  • Lineární
  • Log
  • Odmocnina

Vyhledávací sloupec založený na vzorcích

Nyní můžete definovat sloupec vzorce jako vyhledávací sloupec.  

    • Related Articles

    • Zoho Analytics: Aktualizace produktů - listopad 2023

      Dobrý den, partneři, s potěšením vám tento měsíc oznamujeme několik klíčových aktualizací, které zlepší práci vašich zákazníků s BI. Zde je přehled nových funkcí. Pokročilá analýza pro Jotform Pokročilá analytika pro Jotform vám umožní porozumět ...
    • Rychlé zasílání zpráv Zoho Desk | Aktualizace produktu | 23. května

      Dobrý den všem, s radostí přinášíme aktualizace produktů pro tento měsíc, ve kterých vás seznámíme s významnými novinkami v modulu Instant Messaging. Doufám, že vám tyto informace pomohou při dalším používání našeho modulu IM k rozšíření vašich ...
    • Zoho Expense: Aktualizace produktů leden – březen 2023

      Jsme rádi, že vás vidíme v prvním čtvrtletním příspěvku o novinkách roku 2023. V posledních třech měsících jsme vyvinuli zajímavé funkce a provedli vylepšení, která vám pomohou bezproblémově provádět funkce v Zoho Expense . Pojďme se do nich ponořit ...
    • Zoho Learn | Aktualizace produktu | 1. čtvrtletí 2023

      Jsme nadšeni, že můžeme oznámit řadu nových funkcí a vylepšení, které jsme vydali od ledna 2023. Čtěte dále a objevte nejnovější aktualizace Zoho Learn. Propojte články s lekcemi Zoho Learn nyní nabízí integraci mezi vašimi příručkami a kurzy. Články ...
    • Zoho Analytics: Aktualizace říjen 2023

      Nový typ grafu - stromová mapa S potěšením oznamujeme, že Zoho Analytics nyní podporuje vizualizaci stromové mapy. Stromová mapa vám pomůže snadno prozkoumat vaše data v hierarchickém uspořádání a přesně odhalit trendy. Kliknutím sem se dozvíte více. ...