Zavedení barevného kódování hodnot v seznamu sběratelů

Zavedení barevného kódování hodnot v seznamu sběratelů

Zoho CRM zlepšuje uživatelské prostředí. Nedávno jsme v systému CRM provedli několik pozoruhodných estetických vylepšení, jako je vylepšení uživatelského rozhraní Kanban View, vylepšení uživatelského rozhraní New List view, barevné kódování značek a barevné kódování picklistů na schůzkách.

K tomuto seznamu se přidává ustanovení o barevném kódování hodnot picklistů napříč moduly.
Barevné hodnoty zajišťují odlišení a upozorňují na to, co je důležitější a co je třeba upřednostnit. Můžete například barevně označit hodnoty pole picklistu a zahrnout toto pole do zobrazení modulu v modulu obchodů, abyste mohli snadno upřednostnit a sledovat obchody s vysokou prioritou.

Pojďme se o této aktualizaci dozvědět více !

Pole picklistu (například Zdroj vedení, Typ účtu, Odvětví, Stav vedení, Fáze atd.) se zobrazují na mnoha místech v systému CRM. Mohou být určujícím faktorem v kritériích automatizace (například pro segmentaci na základě Lead source) nebo mohou označovat průběh (jako u fáze obchodu, stavu leadů), nebo jednoduše přidávat další informace k záznamu (například Industry, typ účtu).

Povolením barevného kódování těchto hodnot picklistu můžete vnést větší efekt a zvýraznit jejich důležitost na základě obchodních potřeb.

Jak mohu barevně označit hodnoty picklistu?


Admins mohou ve vlastnostech pole zapnout možnost obarvení polí picklistu. Laskavě se podívejte do našeho dokumentu nápovědy a dozvíte se více o tom, jak přidávat/upravovat picklisty.

V případě modulu Transakce je Fáze transakce polem s výběrovým seznamem, které lze barevně označit z pole Fáze-pravděpodobnost.
Mapování pravděpodobnosti fáze nastavení. Laskavě se podívejte do dokumentu nápovědy pro více informací o Mapování etapy-pravděpodobnosti.

Kde se budou odrážet přiřazené barvy?
Jakmile jsou barvy přiřazeny různým hodnotám, zobrazí se na následujících místech:
Stránka s podrobnostmi o záznamu.


Při vytváření a úpravách záznamu.

Barevné fáze nabídky

V grafech a panelech

Zobrazení seznamu, zobrazení seznamu na plátně a zobrazení Kanban


Funkce barevného kódování je podporována pro všechny moduly kromě Úkolů, hovorů, schůzek a služeb. Barevné kódování pro výběrové seznamy v Reportech a Kritériích, bude brzy k dispozici.

To je vše o funkci barevného kódování hodnot picklistu. Další informace o barevném kódování naleznete v našem dokumentu nápovědy.
.

    • Related Articles

    • Oznámení změny způsobu výpočtu hodnot null ve vzorcích v Zoho CRM

      Jak všichni víte, pole vzorce je všestranné pole, které vám umožňuje provádět různé výpočty, od jednoduché matematiky přes zřetězení až po porovnávání hodnot polí. Chcete-li se dozvědět více o různých možnostech polí vzorců, přečtěte si Datové typy v ...
    • Zoho Desk: Zavedení ticketingu rodič-dítě

      Zavedli jsme systém ticketů "rodič-dítě", který pomáhá týmům zákaznického servisu zajistit efektivní řešení problémů zahrnujících více souvisejících ticketů. Nyní můžete opakující se a vzájemně propojené tickety spojovat do jednotek "rodič-dítě", ...
    • Zoho CRM: Nastavení limitů pracovní zátěže v CRM pomocí funkce Assignment Threshold

      Jste svědky skutečných problémů, kterým prodejní týmy čelí, když jsou přetíženy úkoly. Tyto problémy obvykle zahrnují: Vedoucí oddělení, kteří žonglují s více klienty obchodní manažeři, kteří se snaží efektivně rozdělit zdroje Zástupci pro rozvoj ...
    • Zoho Bigin: Zjednodušte sběr dat pomocí nového nástroje pro tvorbu formulářů v Bigin.

      Jsme nadšeni, že můžeme představit Forms: online nástroj pro tvorbu formulářů navržený tak, aby vyhovoval všem vašim potřebám shromažďování dat. Toto přepracování bylo inspirováno vaší zpětnou vazbou a výsledkem je vylepšená a všestranná verze ...
    • Představení přehledu Rollup v aplikaci Zoho CRM

      CRM je rozsáhlá databáze s dobře propojenými zdroji dat, kde máte z jednoho místa přístup k primárním i souvisejícím informacím. Vezměme si například modul Leads. Záznam o leadovi zahrnuje informace o něm, jeho aktivitách a další použitelné ...