Představujeme Zoho Practice: nejnovější inovaci sady Zoho Finance Suite, pečlivě vytvořenou pro moderní účetní firmy. Zoho Practice, který byl uveden na trh 15. listopadu, je více než jen software - je to komplexní řešení pro správu svěřené účetní agendy, které je navrženo tak, aby ulehčilo přístup a správu pro složité pracovní postupy účetních. S aplikací Zoho Practice získají účetní profesionálové bezkonkurenční efektivitu při řízení provozu své praxe díky bezproblémovému přístupu k účetním transakcím a peněžním tokům klientů prostřednictvím integrace s aplikací Zoho Books, datům o výdajích a výplatních páskách prostřednictvím aplikace Zoho Expense a integraci s aplikací Zoho Payroll.

Spolu s touto dostupností dat dává Zoho Practice účetním pracovníkům k dispozici upozornění na dodržování daňových předpisů, přehled o financích klientů, revize účetních knih zahrnující detekci anomálií a nesrovnalostí v transakcích, centralizované zapojení klientů, přehlednou správu úkolů, bezpečnou dokumentaci atd, to vše s ohledem na rozvoj jejich firmy a poskytování špičkových služeb.

Dnes, bez Zoho Practice, používá účetní ke správě účetních knih a deníků, výdajů, výplatních pásek a dalších finančních údajů svých klientů několik aplikací a přihlašovacích údajů. Nyní se s platformou Zoho Practice stane jediným zdrojem přístupu pro všechny jejich audity a účetní služby.

Kdo jsou cílové skupiny?
Tento software pro správu praxe využijí účetní a účetní po celém světě.

Cenová strategie
Po spuštění Zoho Practice mohou účetní a daňoví poradci, kteří využívají některý z produktů sady Zoho Finance, zejména Zoho Books, Zoho Expense a Zoho Payroll, získat přístup ke službě zdarma. Cílem této strategie je umožnit větší rozšíření Zoho Finance aplikací. Budoucí cena tohoto řešení zatím není stanovena a bude určena zájmem ze strany odborné veřejnosti.