Domovská obrazovka pro streamy

Domovská obrazovka pro streamy

V části Domů v sekci Streamy je k dispozici konsolidovaný přehled aktivit, kterých jste součástí. Všechny aktivity, kterých jste se zúčastnili komentářem, nebo ve kterých jste byli @zmíněni nebo pozváni jako hosté, nebo které s vámi byly individuálně sdíleny, se zobrazují ve "Streamech pro mě". Všechny příspěvky, které jste si přidali mezi oblíbené, se zobrazují v záložce "Oblíbené" a všechny příspěvky, které jste iniciovali v jakékoli podobě jako stav/ úkol/ poznámka/ událost/ záložka nebo vámi sdílený e-mail, se zobrazují v záložce " Streamy ke mně ".

Soukromé příspěvky:

Soukromé příspěvky nebo jednotlivé zprávy/ úkoly/ poznámky/ záložky nebo události můžete odesílat z domovské sekce. Pokud v rozevíracím seznamu vyberete skupinu, bude obsah zveřejněn ve skupinových streamech. Pokud naopak k příspěvku označíte pouze konkrétní osobu nebo skupinu uživatelů, bude se jednat o soukromý příspěvek mezi vámi a příslušnými uživateli.

Když zveřejníte soukromý příspěvek ostatním nebo sdílíte e-mail s ostatními, všechny se zobrazí v části Streamy podle mě a nebudou propojeny s žádnou ze skupin.

Zmínky o skupinách můžete provádět také v soukromém příspěvku ve Streamech. Tato možnost je užitečná, když chcete sdílet soukromý příspěvek se skupinou. Chcete-li se zmínit o skupinách, přejděte na vytvořený soukromý příspěvek a v části komentáře můžete zadáním @jméno skupiny zmínit libovolnou skupinu Streams.

stream post

Streamy pro mě

Streams to Me je konsolidovaný pohled na následující:

  • Všechny příspěvky, ke kterým jste přidali komentáře
  • příspěvky, ve kterých jste byli zmíněni @
  • Všechny e-maily, které s vámi byly sdíleny
  • Příspěvky, ve kterých jste pozvaným uživatelem
  • Jednotlivé události
  • Soukromé příspěvky/poznámky, ve kterých jste individuálně zmíněni, aniž by vaše skupina byla jejich součástí.

Záložka "Streamy pro mě" bude k dispozici pouze nadomovské stránce Streamy. Konkrétní skupiny budou mít k dispozici pouze konsolidované zobrazení všech příspěvků přidaných do dané skupiny.

Výběrem příslušných záložek můžete snadno zobrazit příspěvky "Nepřečtené" nebo příspěvky, ve kterých jste byli "@zmíněni".

Streamy podle mě

Streamy podle mě jsou konsolidovaným zobrazením všech příspěvků nebo vláken Streamy, které jste iniciovali:

  • Všechny příspěvky, které jste vytvořili
  • Všechny e-maily, které jste sdíleli
  • Úkoly, které jste vytvořili
  • Poznámky, které jste odeslali
  • Vámi vytvořené události
  • Vámi přidané záložky

Všechny položky, které vlastníte, můžete snadno zobrazit a sledovat napříč skupinami nebo jednotlivci najednou.

Všechny nepřečtené

Zde jsou uvedeny všechny nepřečtené příspěvky v různých skupinách Streamu. Jsou seskupeny jako Přímé zprávy a pod názvy skupin, do kterých příspěvek patří.

Tuto kartu můžete vyprázdnit kliknutím na možnost Označit vše jako přečtené v pravém horním rohu. Můžete také použít možnost Označit jako přečtené vedle názvu každé skupiny nebo záhlaví Přímé zprávy.

Pozvánky - na této kartě se zobrazují příspěvky, k jejichž zobrazení jste byli pozváni.

Oblíbené - Chcete-li mít přehled o určitých příspěvcích nebo si je uložit pro budoucí použití, můžete si příspěvek přidat do oblíbených. To lze provést kliknutím na ikonu Přidat k oblíbeným v horní části příspěvku. Tyto příspěvky se budou zobrazovat samostatně na kartě Oblíbené.

@Mentions (Zmínky) - na této kartě lze zobrazit všechny příspěvky, ve kterých jste byli @ zmíněni.

Přílohy - Všechny přílohy, které byly sdíleny v určité skupině, lze zobrazit na kartě Přílohy. Po najetí na přílohu najdete související možnosti, například "Připojit k novému e-mailu", "Stáhnout" atd. K dispozici je také možnost otevřít propojenou zprávu nebo úkol přímo ze zobrazení přílohy.

    • Related Articles

    • Skupinové streamy

      Každý uživatel může být členem více skupin, organizačních skupin nebo osobních skupin. Moderátoři nebo vlastníci skupin mohou pro skupiny povolit streamy. Skupiny, pro které jsou Streamy povoleny, jsou uvedeny uvnitř Streamu pro všechny uživatele. ...
    • Streamy - Vylepšená spolupráce uvnitř poštovní schránky

      Aplikace Zoho Mail Streams umožňuje komunikaci a e-mailovou spolupráci v rámci týmu nebo skupiny lidí. Zvyšuje produktivitu týmu díky otevřené komunikaci, snižuje počet e-mailových odpovědí a přeposílání, čímž zabraňuje zahlcení týmu e-maily. Skupina ...
    • Tipy pro navrhování působivých vícestránkových formulářů

      Navrhnout efektivní a poutavý formulář může být náročné, zejména v případě dlouhých a složitých formulářů. Často mají tendenci respondenty zahltit, což vede k opuštění formuláře. Podívejte se na náš článek o tom, jak snížit míru opuštění formuláře. ...
    • Skupiny

      Zoho Mail Groups pomáhá týmům a skupinám lidí lépe koordinovat a komunikovat a zároveň minimalizuje zahlcení interními e-maily. Jeden uživatel může být součástí mnoha skupin. Může se jednat buď o Skupiny organizace s podporou e-mailu, sdílené ...
    • Konfigurovat okno chatu

      Nastavte svou značku Přidejte ke své značce název a popis, aby byla identifikovatelná a lépe přizpůsobená. Pokud si přejete změnit název své značky, můžete tak učinit v Nastavení > Značky > Vaše značka > Konfigurace, pod Pojmenujte svou značku , ...