Představujeme Zoho Service Plus : jednotná platforma pro zákaznický servis - testovací přístup pro partnery

Představujeme Zoho Service Plus : jednotná platforma pro zákaznický servis - testovací přístup pro partnery

potěšením oznamujeme testovací přístup k Zoho Service Plus, jednotné platformě, která spojuje všechny naše aplikace pro služby zákazníkům do jediné platformy. Program včasného přístupu je určen pouze pro partnery. S aplikací Service Plus můžete spravovat všechny aspekty interakcí se zákazníky z jediného místa a poskytovat tak výjimečné služby zákazníkům snadněji než kdykoli předtím. Díky podpoře, řízení projektů, inteligentní automatizaci a poznatkům založeným na umělé inteligenci mohou firmy optimalizovat přidělování zdrojů, předvídat potřeby servisu a proaktivně řešit potenciální problémy, a to vše z jednoho místa. Ať už jde o vyřizování dotazů zákazníků, orchestraci úkolů servisu v terénu, správu zásob nebo optimalizaci pracovních postupů, Zoho Service Plus nabízí nástroje a funkce přizpůsobené různorodým potřebám zákaznického servisu.

Proč potřebujeme jednotnou platformu pro servisní operace?

prostředí zákaznických služeb je vždy potřeba různých sad zkušeností a nástrojů, které splňují očekávání zákazníků. V jádru naší iniciativy leží uznání tohoto důležitého aspektu, což nás přimělo k zavedení služby Service Plus. Naším cílem je spojit roztříštěnou povahu zkušeností se zákaznickými službami jejich sjednocením v rámci jedné komplexní platformy. Service Plus vzniká jako řešení, které hladce sladí potřeby zákazníků a dodavatelských týmů a nastaví nové měřítko v oblasti vynikajících služeb. Naším posláním v rámci služby Service Plus není pouze sjednotit zkušenosti, ale nově definovat trendy v oblasti zákaznických služeb a umožnit podnikům poskytovat výjimečné, soudržné a nadstandardní služby, které předčí očekávání.

image (8).png

Aplikace zahrnuté v Zoho Service Plus
  • Desk: AplikaceDesk, která je bezproblémově začleněna do služby Service Plus a disponuje robustní sadou nástrojů a funkcí, zjednodušuje provoz zákaznických služeb a umožňuje agentům řešit složité problémy a zároveň upřednostňovat produktivitu. Systém ticketingu helpdesku centralizuje příchozí dotazy, čímž umožňuje zjednodušené sledování a rychlé řešení problémů.

  • SalesIQ:Díky inteligentním chatbotům umožňuje SalesIQ v Zoho Service Plus firmám navázat hlubší spojení se zákazníky a zároveň spravovat potenciální zákazníky a zefektivnit komunikaci. Chatbot s umělou inteligencí umožňuje okamžitou odezvu a zajišťuje nepřetržitou podporu tím, že řeší běžné a často kladené dotazy.

  • Assist: Díky nabídce bezpečného a intuitivního řešení vzdálené podpory umožňuje Assist v Zoho Service Plus servisním týmům bezpečný přístup k zákaznickým zařízením, ať už jde o počítače, notebooky, mobilní zařízení nebo servery, a řešení problémů s nimi, a to odkudkoli. Díky funkcím, jako je sdílení obrazovky, přenos souborů a bezobslužný přístup, zajišťuje služba Assist rychlou reakci na problémy zákazníků a minimalizuje prostoje.

  • Lens:Díky využití vzdálené asistence založené na rozšířené realitě umožňuje Lens v aplikaci Zoho Service Plus servisním týmům překonat geografické bariéry a na dálku zkontrolovat problémy se zařízeními od strojů až po servery s bezkonkurenční přesností. Díky živému přenosu kamery z telefonu uživatele na vzdáleném místě poskytuje Lens vizuální diagnostiku v reálném čase, což umožňuje okamžité posouzení problému bez nutnosti fyzické přítomnosti.

  • Průzkum:Průzkum Zoho Survey, zabudovaný do služby Service Plus, je nástrojem pro pochopení poznatků a spokojenosti zákazníků. Získejte cennou zpětnou vazbu, pochopte preference zákazníků a měřte úroveň jejich spokojenosti. Vytvářejte na míru šité průzkumy pro sběr zpětné vazby po interakci se službami nebo pro zjištění celkové nálady zákazníků, určení oblastí pro zlepšení a identifikaci silných stránek vaší nabídky.

  • Analytika: Díky výkonným nástrojům BI a reportování umožňuje analytika v aplikaci Zoho Service týmům zákaznických služeb získat neocenitelné informace z provozních dat, osvětlit výkonnost služeb a vzorce chování zákazníků. Díky přizpůsobitelným ovládacím panelům, prediktivní analýze a intuitivním vizualizacím umožňuje analytika proaktivní identifikaci trendů v oblasti služeb a pomáhá podnikům předvídat potřeby zákazníků a preventivně řešit problémy.

  • Projekty: Projekty v aplikaci Zoho Service Plus umožňují týmům zákaznických služeb zefektivnit jejich pracovní postupy, zlepšit spolupráci a zajistit včasné poskytování služeb, které jejich zákazníci potřebují. Projekty umožňují servisním pracovníkům, technikům a manažerům koordinovat své úsilí - od organizace a sledování úkolů souvisejících se službami až po usnadnění efektivní komunikace mezi týmy.

Jednotná správa

Zoho Service Plus také umožňuje centralizovat servisní nástroje a týmy, které je používají. Poskytuje jednotný panel administrátora pro dohled nad rolemi a oprávněními členů týmu. Přístup k centralizovanému panelu nastavení umožňuje konfigurovat všechny nástroje určené pro zákazníky bez nutnosti spravovat nastavení každého nástroje zvlášť.

Unified-administration-1.png

Unified-administration-2.png

Plán cesty

Vzhledem k tomu, že chápeme úlohu řízení služeb v terénu vrámci provozu zákaznických služeb, bude Zoho FSM součástí služby Service Plus i v našich nadcházejících aktualizacích. FSM v Zoho Service Plus pomůže řídit úkoly v terénu, optimalizovat plánování a zajistit rychlé poskytování služeb.