Představujeme barevné značky v Zoho Recruit

Představujeme barevné značky v Zoho Recruit



Pozor uživatelé Zoho Recruit!

Jsme nadšeni, že můžeme oznámit vydání Zoho Recruit's Colored Tags. Nyní můžete snadno identifikovat a uspořádat informace o pohovorech pomocí přizpůsobitelných značek v různých barvách.



Barevné štítky jsou užitečným nástrojem pro organizaci a kategorizaci kandidátů, pracovních míst a dalších záznamů v systému. Tyto značky lze přizpůsobit tak, aby vyhovovaly specifickým potřebám vaší organizace, a lze je použít ke zvýraznění důležitých informací, sledování pokroku a usnadnění vyhledávání a filtrování záznamů.

Chcete-li tuto funkci použít, jednoduše přejděte na stránku s podrobnostmi o kandidátovi, práci nebo záznamu kontaktu a vyhledejte Štítky pod sekcí Související seznam. Odtud můžete vytvořit nový štítek nebo vybrat existující a přiřadit mu barvu pro zvýraznění. Uvedené značky pak můžete použít k filtrování seznamů a vyhledávání pro efektivnější a přehlednější výsledky.

Doufáme, že vám tato nová funkce pomůže zefektivnit a usnadnit váš pracovní postup. Děkujeme, že jste si vybrali Zoho Recruit!