Od vedení ke konverzi: Automatizujte následná sledování pomocí Zoho CRM Cadences

Od vedení ke konverzi: Automatizujte následná sledování pomocí Zoho CRM Cadences

Dobrý den všem,

V dnešním dynamickém světě vztahů se zákazníky musí podniky přijmout odlišné a personalizované strategie zapojení, aby vynikly. Éra univerzální komunikace a rozsáhlých e-mailových kampaní je dávno za námi. Moderní zákazníci vyžadují angažovanost, která jim bude připadat přizpůsobená, smysluplná a bude skutečně reagovat na jejich potřeby. Vstupte do nejnovější inovace Zoho CRM: Cadences - nástroj navržený tak, aby zlepšil interakce se zákazníky a zároveň zefektivnil složité pracovní postupy.

Co jsou Cadences?

Kadence v systému Zoho CRM automatizují a zjednodušují procesy následné péče o zákazníky. Tento nástroj umožňuje uživatelům vytvářet na míru šité sekvenční komunikace - například e-maily, hovory nebo úkoly - na základě chování a interakcí se zákazníky. Cadences jsou ideální pro obchodní a marketingové týmy a zajišťují konzistentní, personalizované následné komunikace s potenciálními zákazníky a potenciálními zákazníky, dokud není dokončena požadovaná akce.


Cadences nabízí více než jen automatizační nástroj pro následná opatření, ale také transformativní způsob řízení vztahů se zákazníky.

Tradičně vyžadovalo zvládnutí následných reakcí vytvoření několika pracovních postupů s různými podmínkami. Cadences to mění tím, že všechny tyto akce konsoliduje do jedné zjednodušené sekvence, čímž výrazně snižuje složitost.

Vezměme si scénář, kdy posíláte e-mailem několik upomínek na události a chcete je zastavit, jakmile zákazník zareaguje nebo jakmile uplyne datum události. Dříve by to znamenalo vytvořit několik pracovních postupů, každý s vlastními pravidly. Cadences Studio nyní tento proces zjednodušuje a umožňuje spravovat vše v jediném rozhraní, čímž šetří čas a snižuje složitost.

Cadences jsou strategicky navrženy tak, aby optimalizovaly vaše prodejní a marketingové úsilí a zajistily, že každá interakce se zákazníkem - od počátečního kontaktního bodu až po jeho případné vyřazení z kadence - bude smysluplná a personalizovaná.

    Všestrannost kadencí

    Kadence jsou dostatečně flexibilní, aby se daly přizpůsobit různým obchodním scénářům.

    • Nemovitosti: V případě, že se jedná o nemovitost, je možné využít tzv: Reagujte na dotazy, plánujte návštěvy nemovitostí a pečujte o potenciální zákazníky včasnými a relevantními informacemi. Kadence umožňují realitním makléřům efektivně komunikovat s potenciálními zákazníky, čímž zvyšují šanci, že se z potenciálních zákazníků stanou spokojení majitelé domů.

    • Elektronický obchod: Automaticky shromažďujte zpětnou vazbu po nákupu, vybízejte k recenzím a aktivně řešte negativní zkušenosti. Cadences pomáhají online prodejcům budovat pevnější vztahy se zákazníky, což vede k neustálému zlepšování a spokojenosti zákazníků.

Klíčové body systému Cadences
  • Automatizované sekvenční následné akce
    Cadences umožňují firmám vytvářet automatizované sekvence akcí, spouštěné na základě reakcí zákazníků - nebo jejich absence. Pokud například zákazník otevře e-mail, ale neodpoví na něj, může být automaticky odeslán další e-mail. Pokud se e-mail vrátí, může být na základě pravidel kadence odeslána jiná zpráva.


  • Inteligentní automatizace
    Automatizace nekončí následnými kontrolami. Kadence inteligentně odhlásí kontakty, jakmile je dosaženo požadovaného výsledku, což umožňuje týmům soustředit se na nejdůležitější interakce a neztrácet čas zbytečnými následnými kontrolami.


  • Možnosti vícenásobného sledování
    Překročte rámec tradičních e-mailových follow-upů tím, že do sekvencí zahrnete telefonní hovory a úkoly. Kadence umožňují vícekanálový přístup, který vám umožní zapojit zákazníky prostřednictvím jejich preferovaných komunikačních prostředků.

  • Robustní analytika
    Cadences nabízejí hloubkovou analýzu, která vám pomůže porozumět zapojení zákazníků. Sledujte výkonnost kampaní a chování zákazníků a získejte poznatky, které vám pomohou vylepšit strategie. Tyto analýzy jsou zásadní pro zvýšení angažovanosti a optimalizaci celkového úsilí v oblasti CRM.

  • Jak nastavit kadence

    Proces nastavení Cadences zahrnuje výběr cílové skupiny a konfiguraci až tří typů následných akcí - e-mailů, úkolů a hovorů - s možnostmi, které vyhovují jedinečným potřebám vaší kampaně.

Výběr cílové skupiny:

Vyberte si mezi ručním zápisem nebo vlastními zobrazeními v požadovaném modulu pro přesné zacílení.



První konfigurace následného sledování
První následné sledování může být e-mail, úkol nebo hovor. Můžete také zvolit, kdy se má první následná kontrola spustit, a to na základě aktivity zákazníka.


Konfigurace následných kontrol
Následné kontroly lze konfigurovat na základě činností zákazníka. Například pokud je první e-mail otevřen nebo na něj kliknuto, dalším následným krokem může být personalizovaný telefonát nebo úkol v závislosti na zapojení zákazníka.

Souhrnně řečeno, Cadences umožňuje firmám automatizovat a personalizovat zapojení potenciálních zákazníků, čímž zvyšuje efektivitu strategií CRM a podporuje pevnější vztahy se zákazníky. Zefektivněním následných procesů a poskytováním smysluplnějších interakcí může Cadences podpořit růst firmy a zlepšit udržení zákazníků.

Pro více informací kontaktujte pfc-group.com.
    • Related Articles

    • Oznámení změny způsobu výpočtu hodnot null ve vzorcích v Zoho CRM

      Jak všichni víte, pole vzorce je všestranné pole, které vám umožňuje provádět různé výpočty, od jednoduché matematiky přes zřetězení až po porovnávání hodnot polí. Chcete-li se dozvědět více o různých možnostech polí vzorců, přečtěte si Datové typy v ...
    • Zoho CRM: Cadences Studio přináší interakce s automatizovanými následnými kroky

      Co je Cadences Studio? Cadences Studio v Zoho CRM automatizuje a zefektivňuje procesy sledování zákazníků. Umožňuje uživatelům vytvářet cílenou, sekvenční komunikaci, jako jsou e-maily, hovory nebo úkoly, na základě interakcí a chování zákazníků. Je ...
    • Notebook pro Zoho CRM

      Jsme rádi, že vám můžeme představit Notebook pro Zoho CRM. S všestranným Zoho CRM a skvělým Zoho Notebookem nyní můžete využívat bohaté funkce včetně různých formátů poznámek, možnosti spolupracovat s ostatními uživateli a upraveného zobrazení pro ...
    • Zoho CRM a Zoho Projects: vylepšená integrace - novinky

      Novinky v aktualizaci: Konfigurace klienta Vylepšili jsme přehlednost informací o klientech přidáním specifické sekce Konfigurace klienta. Funkce mapování klientů byla sice k dispozici v předchozím nastavení, ale nebyla uživatelům explicitně ...
    • Zoho CRM: Dynamické filtry pro vyhledávací pole

      jsme rádi, že se můžeme podělit o naše nejnovější doplňky k vyhledávacím filtrům: zavádíme dynamická kritéria filtru. Představte si tento scénář, kdy manažer prodeje dokončuje složitý obchod a potřebuje zapojit odborníka na danou oblast (SME) pro ...