Novinka ve Writeru: Vylepšené funkce generování a formátování obsahu

Novinka ve Writeru: Vylepšené funkce generování a formátování obsahu

Jsme rádi, že vám můžeme představit tyto funkce, které mohou zlepšit vaše zkušenosti s tvorbou a formátováním obsahu. Tyto doplňky jsou pečlivě přizpůsobeny tak, aby zvýšily vaši produktivitu a uvolnily váš plný potenciál pro tvorbu obsahu.
 
Seznamte se se všemi čerstvými vylepšeními a doplňky!
Podpora písma Zoho Puvi
Ostré a velmi dobře čitelné písmo Zoho Puvi je nyní součástí knihovny písem aplikace Writer. Okamžitě přepněte písmo dokumentu na Puvi a získejte stylový a zároveň profesionální vzhled. Puvi se dodává v řadě stylů, včetně tenkého, středního, tučného, polotučného a dalších. 
Vyzkoušejte a uvidíte, jak Puvi zlepší vzhled vašich dokumentů!

Předvolby tmavého režimu


Potíže s rozlišením barev písma při používání tmavého režimu? Máme řešení! Díky naší nejnovější aktualizaci si můžete přizpůsobit své preference a ponechat oblast papíru bílou, zatímco zbytek rozhraní zůstane černý.

Předvolba tmavého režimu může výrazně zlepšit viditelnost a umožnit bezproblémovou práci.

Chat GPT

rozšíření ChatGPT pro Zoho Writer využívá umělou inteligenci k poskytování pomoci při psaní v reálném čase. Má vše, co potřebujete k zefektivnění procesu tvorby obsahu a snadné tvorbě vysoce kvalitního obsahu - od návrhů gramatiky až po výzvy k psaní. Vyzkoušejte rozšíření hned teď!

Prosím, přečtěte si naši podrobnou uživatelskou příručku a dozvíte se více o používání ChatGPT ve Writeru s tajný klíč API a další. Mezitím budeme pracovat na integraci ChatGPT do editoru, aby byla bezproblémová a umožňovala se pomocí jednoduchých příkazů. Zůstaňte naladěni na aktualizace!

Autokorekce s formátováním

Pokud například věta "Elektrické vozidlo" musí být tučně a kurzívou, kdykoli se v dokumentu objeví, můžete zkopírovat správně naformátovaný text, vytvořit pravidlo Automatické opravy a aplikace Zoho Writer automaticky použije zadané formáty, kdykoli v dokumentu napíšete "EV". 

Podívejte se jak můžete automaticky formátovat styly kromě tučného písma a kurzívy, například velká písmena, velikost písma, barvu, barvu pozadí atd. Zde je uživatelská příručka s podrobnými pokyny.