Měsíční přehled novinek aplikace Zoho Desk - 23. červen

Měsíční přehled novinek aplikace Zoho Desk - 23. červen

Měsíční přehled vydání aplikace Desk - červen 2023

Ahoj všem,

s radostí se s vámi podělíme o stručný přehled funkcí a vylepšení, které byly vydány minulý měsíc.


Zavedení integrace s Google Analytics 4

V souvislosti se zánikem služby Universal Analytics (UA) od 1. července 2023 jsme zavedli integraci aplikace Zoho Desk se službou Google Analytics 4. GA4 je robustní analytický nástroj, který může poskytnout klíčové poznatky o výkonnosti centra nápovědy.

Porozumění chování a preferencí uživatelů může organizaci umožnit vyhodnotit efektivitu znalostní báze, komunity a služeb podpory. 


Některé klíčové poznatky, které lze pomocí GA4 sledovat, jsou:

  • Měření interakcí se zákazníky: Sledujte metriky, jako je počet kliknutí na článek. Tyto údaje vám pomohou vyhodnotit úroveň zapojení a určit oblasti, které je třeba zlepšit.
  • Sledujte zapojení do článků znalostní báze (KB): Měřte dobu, kterou zákazníci stráví u jednotlivých článků. Tato metrika poskytuje přehled o relevanci a efektivitě vašeho obsahu. Pomůže vám identifikovat oblíbené články a optimalizovat ty, které mohou vyžadovat zlepšení.
  • Analyzujte navigační cesty: Sledujte pořadí stránek, které uživatelé navštěvují, a pořadí, v jakém přistupují k informacím. To vám pomůže pochopit chování uživatelů a umožní vám to podle toho přeorganizovat složky nebo sekce.

Dokument nápovědy 


Nastavení viditelnosti pravidel maker


Makra jsou souborem akcí, které umožňují agentům ušetřit čas a námahu automatizací některých běžných činností, které provádějí, například odpovídání na e-maily, aktualizace polí nebo vytváření úkolů. 

Dosud vytvořená pravidla maker by byla viditelná pro všechny uživatele napříč organizací. Nyní jsme poskytli možnost vybrat uživatele, týmy nebo role, které mohou makro pravidla zobrazit nebo k nim přistupovat. 

Po nastavení viditelnosti mohou uživatelé zobrazit pouze ta pravidla, která jsou pro ně relevantní.


Dokument nápovědy 


Šifrování dat je k dispozici v sestavách


Následující pole v sestavách lze šifrovat: Můžete šifrovat: jednořádkové, celočíselné, e-mailové, telefonní, procentní, desetinné, URL, jednotlivé výběrové seznamy, měnu a datum. Šifrování dat je k dispozici pro všechny edice. 

 

Zvýšený počet hodnot picklistu pro vnořené picklisty


Dříve bylo pro označení pole picklistu jako vnořeného povinné mít 500 hodnot. To bránilo správcům označit pole, která měla více než 500 hodnot, jako vnořená. Abychom to překonali, umožňujeme nyní označit jako vnořená i pole picklistu, která mají až 1500 hodnot. 

.