Kalendář Power: Spravujte všechny své marketingové aktivity na jednom místě

Kalendář Power: Spravujte všechny své marketingové aktivity na jednom místě

Ahoj všichni,

Zoho oznámilo novou funkci v Zoho Marketing Plus - jednotný marketingový kalendář! Tento nástroj je navržen tak, aby vám pomohl snadno plánovat a spravovat všechny marketingové aktivity na jednom místě.


Co je to jednotný marketingový kalendář?


Jednotný marketingový kalendář v aplikaci Marketing Plus umožňuje zobrazit všechny marketingové aktivity na jedné časové ose. Poskytuje jasný, barevně odlišený vizuální přehled vašich projektů a jim odpovídajících aktivit, díky čemuž lze snadno sledovat typ aktivity, jejího vlastníka a aktuální stav.



Pomocí kalendáře můžete vytvářet a plánovat aktivity pro svůj tým a zobrazovat je po čtvrtletích, měsících nebo týdnech.



K dispozici je také několik výchozích kalendářů, které umožňují zobrazit plánované aktivity, jako jsou e-mailové kampaně, příspěvky v sociálních médiích, události, reklamy a aktualizace webových stránek. Snadno tak najdete konkrétní aktivity a naplánujete si rozvrh.


Vlastní kalendáře pro vaše potřeby

Kromě výchozích možností můžete vytvářet vlastní kalendáře a sdílet je se svým týmem. Vlastní kalendáře lze uspořádat podle:

  • Typy činností: - Kalendáře s různými typy činností, např: Můžete zobrazit konkrétní aktivity, jako jsou e-maily, příspěvky na sociálních sítích, webináře atd.

  • Marketingové projekty: Jaké jsou vaše cíle? Zobrazení aktivit na základě vytvořených projektů.

  • Typy projektů: Zaměřte se na různé typy marketingových projektů, jako je digitální marketing, SEO, veletrhy atd.

  • Cíle projektu: V rámciprojektu můžete sledovat, jak se bude vyvíjet marketingová komunikace: Uspořádejte aktivity podle cílů, jako je povědomí o značce, generování leadů nebo generování poptávky.

Můžete si například vytvořit kalendář pouze pro příspěvky na sociálních sítích související s konkrétním projektem, což vám usnadní vizualizaci a úpravu plánu obsahu. Podobně můžete vytvořit kalendář zaměřený na aktivity zaměřené na generování potenciálních zákazníků.



Můžete si také vytvořit vlastní kalendář pro zobrazení všech aktivit souvisejících s cílem generování leadů.



Pro více informací kontaktujte pfc-group.com.