ChatGPT pro Zoho Cliq

ChatGPT pro Zoho Cliq

S radostí vám oznamujeme, že jsme vydali nové rozšíření pro Zoho Cliq, které si podle nás zamilujete - ChatGPT! Toto rozšíření využívá sílu architektury GPT-3.5 a GPT-3, aby vám poskytlo okamžité odpovědi na vaše otázky a pomohlo vám dokončit úkoly rychleji než kdykoli předtím.

Pokud neznáte ChatGPT, jedná se o nejmodernější model zpracování přirozeného jazyka, který dokáže porozumět a generovat jazyk podobný lidskému s pozoruhodnou přesností. Můžete mu položit jakoukoli otázku a on vám v reálném čase poskytne nejrelevantnější odpověď.

Ještě lepší je, že ChatGPT je hluboce integrován se službou Zoho Cliq, takže jej můžete používat přímo v chatech. Stačí zadat otázku a ChatGPT vám odpoví - nemusíte přepínat mezi aplikacemi ani hledat v nekonečných stránkách dokumentace. 

Rozšíření obsahuje:
    Bot: Rozšíření ChatGPT obsahuje bota, který může odpovídat na všechny vaše otázky a vést s vámi konverzaci. To znamená, že s botem můžete komunikovat, jako byste mluvili s člověkem, a může vám v reálném čase poskytovat informace nebo pomoc. Bot je poháněn architekturou OpenAI'GPT-3.5, která mu umožňuje rozumět přirozenému jazyku a reagovat způsobem, který se podobá lidskému.


  • Příkazy s lomítkem: Rozšíření ChatGPT obsahuje také několik příkazů s lomítkem, které lze použít ke shrnutí konverzací, generování obrázků a textů a k provádění dalších akcí. Příkazem lomítka můžete například během diskuse o renovaci kanceláří vygenerovat obrázek futuristického kancelářského prostoru.


  • Akce zpráv: Kromě příkazů s lomítkem obsahuje rozšíření ChatGPT také akce zpráv, které lze použít ke shrnutí dlouhé zprávy nebo k vytvoření osnovy pro sdílené myšlenky a rozhodnutí. Akci zprávy můžete použít například k vytvoření osnovy brainstormingu nebo shrnutí klíčových bodů dlouhého e-mailu.


Pro nastavení rozšíření ChatGPT můžete odkázat na tento help doc. Ten vám poskytne pokyny krok za krokem, jak rozšíření nainstalovat a nakonfigurovat v rámci vaší platformy pro zasílání zpráv. Jakmile je rozšíření nastaveno, můžete začít používat bota, příkazy lomítka a akce zpráv, abyste vylepšili své konverzace a zvýšili svou produktivitu.

Ať už chcete zefektivnit své pracovní postupy, zlepšit komunikaci, nebo prostě udělat více práce za kratší dobu, ChatGPT je neocenitelný zdroj, který vám pomůže dosáhnout vašich cílů. Tak proč to nevyzkoušet a nepřesvědčit se na vlastní kůži?

Rádi si vyslechneme vaše názory a připomínky k tomuto novému rozšíření, proto se s námi neváhejte podělit o své zkušenosti v komentářích níže.

    • Related Articles

    • ChatGPT asistent pro Zoho Writer

      Získejte okamžitou pomoc při psaní od ChatGPT v rámci Zoho Writer. ChatGPT (jazykový model s umělou inteligencí vyvinutý společností OpenAI) může být cenným nástrojem pro autory, kteří chtějí zlepšit své dovednosti psaní a zefektivnit proces psaní. ...
    • Zoho Cliq: Představujeme Cliq 5.0: Řešení s umělou inteligencí, které je připraveno pro podniky

      V Zoho Cliq neustále pracujeme na přetváření týmové komunikace a spolupráce, zejména v souvislosti s nárůstem vzdálených a hybridních týmů. Jsme vždy v čele současných trendů a zajišťujeme, aby Cliq splňoval stále rostoucí požadavky na bezproblémovou ...
    • Notebook pro Zoho CRM

      Jsme rádi, že vám můžeme představit Notebook pro Zoho CRM. S všestranným Zoho CRM a skvělým Zoho Notebookem nyní můžete využívat bohaté funkce včetně různých formátů poznámek, možnosti spolupracovat s ostatními uživateli a upraveného zobrazení pro ...
    • Importujte data z MS Teams do Zoho Cliq

      Nedávno Microsoft provedl významnou změnu ve své nabídce MS Teams a ukončil bezplatnou klasickou verzi. To způsobilo, že mnoho zákazníků přemýšlelo, co dělat, protože úplné zrušení přístupu pro uživatele v rámci bezplatného plánu by znamenalo úplnou ...
    • Jak se můžete připojit/zahájit naplánované schůzky v aplikaci Zoho Cliq - Android TV?

      Aplikace Cliq Android TV vám pomůže připojit se ke schůzkám a spouštět naplánované schůzky z televize. Podívejte se, jak se můžete přihlásit a používat funkce Cliq v aplikaci. Stáhnout z obchodu Google Play: Přejděte do obchodu Google Play na Android ...