Zoho Qntrl - Съвети и трикове #69 - Персонализиране на крайните дати и задействане на известия по имейл

Zoho Qntrl - Съвети и трикове #69 - Персонализиране на крайните дати и задействане на известия по имейл




Растежът на една организация зависи повече от спечелването на доверието на нейните клиенти. Първата стъпка в установяването на доверие е, когато потребителите получат своя завършен продукт в рамките на обещания срок.

Когато на служителите са възложени множество задачи и множество екипи си сътрудничат за завършване на работата, може да бъде трудно да се определи коя задача изисква най-много внимание или наближава крайния си срок.

Например Zylker, софтуерна компания, създава нови характеристики на приложения, които включват проектиране, разработка, тестване, обучение на потребителите и пускане. Всеки екип трябва да има SLA за функциите, които да бъдат пуснати навреме. Тъй като и когато картата се премести на етап, полето за крайна дата трябва да бъде актуализирано и потребителят трябва да бъде уведомен, преди етапът да достигне крайната дата.



В Qntrl вече имате опцията да персонализирате полето Краен срок с предпочитания от вас час и да задействате известие по имейл до получателя или собственика на картата, за да приоритизирате задачата. Можете да зададете това условие във всички необходими преходи, което в крайна сметка води до уведомяване на служителя преди крайния срок. Това може да се постигне с помощта на полето Актуализиране и критериите за изпращане на имейл в прехода След .