Zoho Expense: Актуализации на продукта януари – март 2023 г

Zoho Expense: Актуализации на продукта януари – март 2023 г


Радваме се да ви видим в първото тримесечие на публикацията за новостите за 2023 г. През последните три месеца разработихме интересни функции и направихме подобрения, за да ви помогнем да изпълнявате функции в Zoho Expense безпроблемно. Нека се потопим направо и да прочетем всичко за тях.

Предпочитано летище за заминаване

Вече можете да настроите предпочитаното летище за заминаване, от което обикновено ще заминавате, когато отивате на бизнес пътувания. Това летище ще бъде предварително попълнено във вашите формуляри за създаване на пътуване и въз основа на избраното летище Zoho Expense ще извлече местните летища и градове за вашите вътрешни пътувания. Можете да добавите предпочитаното от вас летище за заминаване във вашия профил за пътуване или докато създавате заявка за пътуване.


За да добавите предпочитаното летище за заминаване в Профил на пътуване: Отидете на Моите настройки . В раздела Основна информация превъртете надолу до Профил за пътуване . Щракнете върху + Добавяне на профил за пътуване, ако нямате профил за пътуване или щракнете върху иконата Редактиране . Изберете предпочитаното летище за заминаване и щракнете върху Запазване .

Екранна снимка 2023-03-31 в 21.00.39.png


Добавете коментари към подробностите за разходите в отчетите

Ако вашият отчет чака одобрение, одобрен или възстановен, щракнете върху разхода в отчет в администраторския изглед, отидете до раздела Коментари, който е до раздела Подробности, за да добавите вашите коментари. Няма повече превключване към страницата с подробности за отчета, за да добавите вашите коментари за разходите.


За да направите това: Отидете на Admin View > Reports . Изберете отчет и щракнете върху разход. Отидете до раздела Коментари и добавете вашите коментари.

Екранна снимка_от_2023-01-30_10-26-08 (1).png

Отхвърлете разходите в отчетите

Добавихме ново предпочитание за отчети, при което администраторът може да конфигурира дали одобряващите могат да отхвърлят отделните разходи в отчетите или да отхвърлят целия отчет. Тази опция за отхвърляне на разходи ще бъде активирана по подразбиране, но можете да я деактивирате по-късно, ако е необходимо. Освен това, когато тази опция е активирана, можете да отхвърлите повече от един разход наведнъж в отчет. Просто изберете разходите, които искате да отхвърлите, и щракнете върху бутона Групово отхвърляне, всички избрани разходи ще бъдат отхвърлени.

За да активирате/деактивирате тази опция: Отидете на Admin View > Settings > Modules > Reports . Под Предпочитания за одобрение можете да намерите опцията Разрешаване на одобряващите да отхвърлят разходите в отчетите .

Board_774.png

За групово отхвърляне на разходи в отчети: Отидете на Администраторски изглед > Отчети или Отидете на Одобрения под Моят изглед . Щракнете върху отчет, изберете разходите, които искате да отхвърлите, и щракнете върху бутона Групово отхвърляне .

Екранна снимка 2023-03-31 в 20.56.34.png

Нови полета във формуляри за предварително възстановяване и пренасяне HR Connect.png

Когато записвате авансово възстановяване или пренасяне, вече можете да актуализирате сметките, към които е възстановен авансът или прехвърлен към Zoho Expense.

Екранна снимка 2023-02-28 в 18.31.42.png Екранна снимка 2023-03-02 at 3.38.22 PM.png

Клонове за групово актуализиране за потребители

Сега актуализирайте клонове за множество потребители наведнъж, като използвате групова актуализация. Изберете потребителите, за които искате да актуализирате клоновете, и свържете предпочитаните клонове с тях. Освен това, ако искате да премахнете асоциирането на техните стари клонове и да асоциирате нови, просто маркирайте опцията Презаписване на предишни свързани клонове. Избраните клонове ще бъдат свързани и старите клонове вече няма да бъдат свързани с тези потребители.

За групово актуализиране на клонове за потребители: Отидете на Admin View > Settings > Users . Изберете потребителите и щракнете върху Групово актуализиране . В полето Клонове изберете клоновете, които искате да свържете с избраните потребители. Щракнете върху Запазване .

Screen_Shot_2022-12-28_at_10.44.34_PM.png

Актуализации на приложения за Android

  • Качете вашите документи за пътуване и добавете подробностите за пътуването си във вашия профил за пътуване от Настройки .
  • Направете профила за пътуване задължителен за пътувания от уеб приложението. След като активирате това, в приложението за Android ще се покаже банер, който ограничава потребителите да създават пътувания без профил за пътуване.
  • Нарушение ще бъде показано в пътуванията, ако датите на пътуването се припокриват с друго пътуване. Можете да видите припокриващите се пътувания и да направите промени, ако е необходимо. Тази функция все още е в ранен достъп. Ако искате да го активирате за вашата организация, пишете на нашето лице за контакт с PFC Group или попълнете този ФОРМУЛЯР .
  • Ако разходите, които сте създали онлайн, не са синхронизирани, използвайте опцията Повторен опит за синхронизиране , след като се свържете с интернет и синхронизирате разходите.
  • Можете да изтеглите документите, които са прикачени към раздела за прикачени файлове в пътувания, заявки за покупка и аванси.

Актуализация на приложението за iOS

Ако вашата организация е интегрирана с GetThere, можете да създавате пътувания с резервации, като използвате GetThere направо от приложението си за iOS.


    • Related Articles

    • Zoho Learn | Актуализации на продукта | Q1 2023

      Вълнуваме се да обявим набор от нови функции и подобрения, които пуснахме от януари 2023 г. Прочетете, за да откриете най-новите актуализации на Zoho Learn. Свържете статии към уроци Zoho Learn сега предлага интеграция между вашите ръководства и ...
    • Zoho Analytics: Актуализации на продукта - април 2023 г

      Ние сме развълнувани да обявим нов набор от функции, които ще подобрят BI и аналитичния опит на клиентите. Моля, отделете малко време, за да ги изпробвате и споделете отзивите си с нас. Нови конектори за бизнес приложения Ние сме развълнувани да ...
    • Актуализация на продукта Zoho Bookings: Обединяване на календара

      Забелязваме шума около интеграциите на Календар и синхронизирането на събития. Е, не търсете повече. Положихме малко елегантна работа, за да съберем всички действия на едно място, подобрихме потребителския интерфейс и въведохме мерки за уведомяване ...
    • Представяме Ви стартовия план на Zoho Connect

      Ние сме развълнувани да обявим стартирането на изцяло новия стартов план в Zoho Connect. Създадохме този план, за да предоставим достъпна и достъпна опция за малки екипи и фирми за подобряване на вътрешната комуникация и сътрудничество в тяхната ...
    • Zoho Bigin: Оптимизирайте събирането на данни с новия създател на формуляри на Bigin.

      Ние сме развълнувани да ви представим Формуляри: онлайн конструктор на формуляри, предназначен да отговори на всички ваши нужди за събиране на данни. Това обновяване беше вдъхновено от вашата обратна връзка, което доведе до надградена и гъвкава ...