Zoho Desk – Предефинирайте преживяванията на клиентите със смесени разговори

Zoho Desk – Предефинирайте преживяванията на клиентите със смесени разговори

Смесен разговор на Zoho Desk с функцията е тук!

Blended Conversation е плод на рамката за незабавни съобщения и създателя на бот за ръководен разговор, платформа с нисък код за самообслужване на клиенти. IM рамката помага на бизнеса да интегрира безпроблемно всяко приложение за съобщения (като WhatsApp, Telegram, LINE, WeChat, Messenger или Instagram) със Zoho Desk. Междувременно насочените разговори за Zoho Desk позволяват на бизнес потребителите да изграждат стабилни потоци на самообслужване, които насочват клиентите през цялото им пътуване и укрепват връзките им с марката.

Защо са ви нужни разговорници ?


За да улесните цялостната поддръжка за вашите клиенти!

Bots може да бъде достъпен денонощно от всяко устройство . С платформата за незабавни съобщения на desk можете лесно да внедрите разговорни ботове в множество канали, като WhatsApp, Telegram, LINE и WeChat ,   за да помогне на клиентите да достигнат до решения бързо и удобно.

Представете си еволюцията на ботовете от 60-те години до сега; това, което някога е било фантазия, сега е част от ежедневието ни.

Какво е клиент сервизен бот?


Клиент сервизен бот използва изкуствен интелект и правила за обработка на естествен език, за да разбере клиента въпроси и предоставяне на бързи и подходящи отговори. Роботите извличат данни от ЧЗВ и статии в базата знания, за да отговорят на прости въпроси, използвайки предпочитан тон.

Защо да изберете Blended Conversations за вашия бизнес ?


  • Осигурете ефективна подкрепа.

  • Подобрете SLA.

  • Подобрете потребителското изживяване.

  • Разпределете ресурсите ефективно.

  • Намалете повтарящите се задачи.

  • Увеличете производителността на служителите.

  • Улеснете контекстуалната поддръжка.

Ние сме развълнувани да представим новата функция за смесени разговори , която съчетава безпроблемно възможностите на разговори, задвижвани от ботове, с човешки   разговорни способности.

Смесените C разговори от Zoho Desk помагат агенти делегирайте ръчни и повтарящи се/транзакционни задачи на ботове. С лесно внедряване на бот, което не изисква външна помощ, Blended Conversations на Zoho Desk Дава възможност на марките да мащабират изживяването си при разговорни услуги и да насърчават по-голямо производителност на агента .

Хармонично приятелство между хората и ботовете


Ботовете могат да спестят време на агентите чрез бързо разрешаване на общи въпроси, а събирането на подробности може да помогне на агентите да се съсредоточат върху по-сложни проблеми.

Когато простите въпроси станат по-сложни или клиентът поиска взаимодействие на живо, чат-ботовете не могат да прехвърлят разговора на агент. Ботовете също трябва да са достатъчно интелигентни, за да разберат контекста на разговора и да знаят кога да предложат на клиентите да разговарят с човешки агент. Агентите могат да делегират повечето ръчни и транзакционни задачи на ботове, като същевременно контролират цялостното обслужване. Както казват експертите, безпроблемният разговор за клиентите изисква човешки и бот агенти да работят заедно, за да разрешат редица притеснения на клиентите.

И това е краи


Смесените разговори са следващата стъпка към подобрено пътуване на клиента. ‌Докато автоматизирането на обслужването на клиентите може да повиши производителността и да предложи удобство, личният контакт с хората остава от решаващо значение.

Разговорният изкуствен интелект може да помогне на клиентите с широк набор от задачи и да улесни отговарянето на големи обеми клиентски запитвания – и да направи обслужването на клиентите ви почти безпогрешно. Наличието на човешки агент в режим на готовност винаги е по-разумно, защото хората са най-добре подготвени да се справят с определени видове взаимодействия с клиенти.

А bot + човешки хибриден подход е идеален за оптимизиране на взаимодействието с вашите клиенти, и Незабавните съобщения са най-добрият ви вариант, когато става въпрос за ефективно прилагане на този подход.

Мнозина смятаха, че AI ботовете ще заменят хората. Но в действителност това е само нов начин за комуникация с клиентите.

Разгледайте начини за използване на разговорна интелигентност за спонтанна поддръжка на клиенти. Обърнете се към този помощен документ, за да започнете с функцията Ботове в IM .

Опитайте сега 👉 Регистрирайте се тук за ранен достъп или се свържете с вашия контакт от PFC Group!


    • Related Articles

    • Представяне на полето Запис на глас в модула за разговори

      Уважаеми всички , Тук сме с малка, но полезна актуализация относно модула за обаждания. Както може би знаете, модулът Calls в Zoho CRM ви позволява да управлявате всички видове повиквания във вашата организация – изходящи, входящи и пропуснати. ...
    • Представяме Ви стартовия план на Zoho Connect

      Ние сме развълнувани да обявим стартирането на изцяло новия стартов план в Zoho Connect. Създадохме този план, за да предоставим достъпна и достъпна опция за малки екипи и фирми за подобряване на вътрешната комуникация и сътрудничество в тяхната ...
    • Zoho Bigin: Оптимизирайте събирането на данни с новия създател на формуляри на Bigin.

      Ние сме развълнувани да ви представим Формуляри: онлайн конструктор на формуляри, предназначен да отговори на всички ваши нужди за събиране на данни. Това обновяване беше вдъхновено от вашата обратна връзка, което доведе до надградена и гъвкава ...
    • Представяме ви изцяло новата имейл конфигурация на Zoho CRM

      Уважаеми всички, Ние сме развълнувани да обявим пускането на новата имейл конфигурация на Zoho CRM, която включва набор от вълнуващи нови функции и подобрения, които ще трансформират начина, по който управлявате своя имейл. Без повече шум, нека да ...
    • Актуализация на продукта Zoho Bookings: Обединяване на календара

      Забелязваме шума около интеграциите на Календар и синхронизирането на събития. Е, не търсете повече. Положихме малко елегантна работа, за да съберем всички действия на едно място, подобрихме потребителския интерфейс и въведохме мерки за уведомяване ...