Zoho CRM: Формулярът за запис Canvas за подобрена персонализация

Zoho CRM: Формулярът за запис Canvas за подобрена персонализация

Zoho обяви, че иновацията на Zoho Crm с функционалността на Canvas вече се разпростира и върху формите за записи, като ви позволява да персонализирате записите с помощта на Canvas!


Подобряване на взаимодействията в CRM с Canvas

В сърцето на всеки CRM се крие способността за ефективно управление и взаимодействие с данните на клиентите. За да подобрим това изживяване, разширихме студиото за персонализиран дизайн в Zoho CRM, за да поддържаме персонализирани форми за записи. Сега можете да преминете от стандартната страница за въвеждане на записи с две колони към персонализирано оформление, съобразено с вашите бизнес нужди, като безпроблемно интегрирате елементите на марката на вашата компания.

Защо да създадете формуляр за запис Canvas?


Преди това създаването на записи беше ограничено до стандартен изглед с ограничена персонализация, което ограничаваше възможността ви да адаптирате формулярите към вашите бизнес процеси, изисквания и брандинг. Поддръжката на Canvas за формуляри за записи променя това, като ви позволява да персонализирате полета и раздели, гарантирайки, че всяко взаимодействие с вашия CRM е интуитивно и ефективно.

Предимства на персонализираните формуляри за записи:

  • Персонализиране: Приспособяване на формулярите за записи, така че да съответстват на вашата марка за персонализирано преживяване.

  • Потребителско изживяване: Оптимизирайте въвеждането на данни с интуитивни оформления, като подобрите лекотата на използване и точността.

  • Ефективност: Повишете производителността с формуляри, предназначени за конкретни процеси или роли, като намалите претрупването.

  • Гъвкавост: Адаптирайте формулярите, за да отговорят на различни нужди, като позволявате множество персонализирани формуляри за всеки модул.

Формуляри за записи с възможност за персонализиране

Лесно модифицирайте и проектирайте формулярите за записи, за да рационализирате въвеждането на данни, да подчертаете ключовата информация и да създадете визуално привлекателен интерфейс, който отразява вашата марка. Персонализирайте оформленията, подравняването на полетата, цветовите схеми и стиловете на шрифта, за да гарантирате, че всеки формуляр представя ефективно идентичността на вашия бизнес.


Представяне на раздела Изглед на формуляра

Добавихме нов раздел, наречен Изглед на формуляра, който ви дава възможност да персонализирате и да имате достъп до изгледи на формуляри. В този раздел можете да видите всички изгледи на формуляри, създадени за различни модули, да създавате нови изгледи на формуляри, да импортирате шаблони на Canvas, да създавате задания на Canvas, да управлявате правила на Canvas и да боравите с ключове на Canvas.


Елементи на конструктора на формуляри за записи Canvas

  • Данни: Включват съществена информация за модула, като име на контакт, имейл адрес, назначен собственик на записа и други подходящи данни.

  • Елементи: Съдържат различни инструменти, като изображения, линии, таблици, секции, текстови полета, бутони и икони.

  • Стилове: Предлага набор от възможности за форматиране за подобряване на визуалната привлекателност, включително цветове, стилове на шрифта, размери, рамки, подложки и радиуси на ъглите, за да съответстват на вашата марка.

Редактор на състоянието на полетата и подчертаване на полетата

След като формулярите за записи вече се поддържат в Canvas, въведохме и редактора за състоянието на полетата. Това ви позволява да подчертавате полета въз основа на различни състояния, като например стил по подразбиране, задължителни полета, грешки в данните въз основа на правила за валидиране или когато полето е забранено за редактиране. Това допълнително ниво на персонализация подобрява видимостта за вашите търговски представители.


Наличност на функцията

  • Функцията Canvas record form ще бъде налична за всички платени издания на Zoho CRM.

План

Ограничение (подробен изглед)

Лимит на правилата на платното

Стандартен

1 за организация

5 за организация

Професионален

3 на организация

10 на организация

Предприятие

5 на модул

15 на модул

Ultimate

25 на модул

25 на модул

Щастливи сме да ви предложим това подобрение. За повече информация относно прилагането и изпълнението,
посетете pfc-group.com.