Представяне на полето Запис на глас в модула за разговори

Представяне на полето Запис на глас в модула за разговори

Уважаеми всички ,

Тук сме с малка, но полезна актуализация относно модула за обаждания.
Както може би знаете, модулът Calls в Zoho CRM ви позволява да управлявате всички видове повиквания във вашата организация – изходящи, входящи и пропуснати. Можете също да планирате изходящо повикване или да регистрирате завършен разговор. Помага ви да наблюдавате цялата кореспонденция при обаждания с лекота. Сега въвеждаме ново поле за подаване на вашите URL адреси за запис на глас .

Телефонна интеграция със Zoho CRM от PFC Group

В случай, че вашият CRM не е активиран за „обаждане“, можете да използвате нашата интеграция към телефонния клон на Daktela и можете да използвате пълната възможност за обаждане в CRM. Можете да прочетете повече за тази интеграция на нашия глобален сайт https://www.pfc-group.com/app/voip-phone-systems или можете да се свържете директно с нас ТУК .



Полето за запис на глас

Полето за гласов запис е тип URL поле. Можете да добавите URL адреса на вашите записани разговори в полето Запис на глас, докато регистрирате разговори. При запазване полето изобразява вашия запис под формата на аудио плейър. Можете да пуснете записа, да поставите на пауза, да изключите/включите звука, да регулирате силата на звука и да копирате URL адреса. Това ви позволява да поддържате цялата информация, отнасяща се до повикване, в този запис.
Това е дефинирано от системата поле и ще бъде достъпно автоматично в оформлението на вашите повиквания. Можете да зададете разрешения за четене/запис и видимост за различни профили във вашата организация.