Представяме Ви стартовия план на Zoho Connect

Представяме Ви стартовия план на Zoho Connect

Партньорска_мрежа (1).png

Ние сме развълнувани да обявим стартирането на изцяло новия стартов план в Zoho Connect. Създадохме този план, за да предоставим достъпна и достъпна опция за малки екипи и фирми за подобряване на вътрешната комуникация и сътрудничество в тяхната организация.

Стартовият план е за 25 потребители и предлага всички основни функции на Zoho Connect, като групи, канали, чат един на един, ръководства, аудио и видео разговори, управление на задачи и споделяне на файлове. С този план потребителите могат да създадат до 10 групи, 10 табла, 10 ръководства и 10 интеграции. Освен това планът включва 25 GB място за съхранение , което гарантира, че екипите имат достатъчно място за съхранение и споделяне на своите файлове.

Разбираме, че много малки екипи и фирми са изправени пред бюджетни ограничения и затова направихме стартовия план достъпен, започвайки от само $10 на месец. Това прави Zoho Connect достъпен за всички, независимо от техния бюджет.

Щракнете тук, за да видите подробното сравнение на функциите между всички планове на Zoho Connect.

Стартовият план ще бъде активен за клиентите на 11 април 2023 г. Ще актуализираме това пространство, след като планът стане активен.